Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ντίρλι, ντίρλι και εξάδα η εκπληκτική Νέα Σαλαμίνα (video)
Ντίρλι, ντίρλι και εξάδα η εκπληκτική Νέα Σαλαμίνα (video)

Ντίρλι, ντίρλι και εξάδα η εκπληκτική Νέα Σαλαμίνα (video)

Δεν λέει να σταματήσει να εντυπωσιάζει και να τρελαίνει κόσμο η Νέα Σαλαμίνα. Το τρένο της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στην Πάφο την οποία και κέρδισε με 2-1 με αποτέλεσμα να μπει στην εξάδα και πλέον να έχει την τύχη στα δικά της χέρια.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια με πέναλτι του Ντορεγκαράι στο 8΄, ενώ η Πάφος έφερε το ματς στα ίσα στο 39΄ με τον Τάνκοβιτς μετά από ασίστ του Μπρούνο. Το 2-1 για τη Νέα Σαλαμίνα ήρθε στο 48΄ με τον Μιγκελίτο μετά από εξαιρετική αντεπίθεση.

Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και που ανέβασε τη Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη εξάδα εκεί όπου θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Κβίντα, Κανέ, Ζάιρο, Ικόκο (17’Μπρούνο), Χέσταντ (69’Αμπντουραχίμι), Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Ναμ (83’Βαλακάρι), Μπάιριτς, Πελάζιο (69’Δημητρίου).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο (87’Κλίμοβιτς), Τσίκο, Σαλάλιχ (77’Τιάγκο), Καρλίτος (77’Μαργκάσα), Οφόρι (66’Μαλεκκίδης), Ντορεγκαράι (87’Φλοριάν), Ντιακιτέ.

Send this to a friend