Home ΛΑΡΝΑΚΑ Λάρνακα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πάρκο «Πειραιώς»
Λάρνακα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πάρκο «Πειραιώς»

Λάρνακα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πάρκο «Πειραιώς»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πάρκο «Πειραιώς» στην οδό Δαφνίδος το οποίο έπεσε θύμα, δυο φορές κατά την περασμένη χρονιά κακόβουλων ενεργειών. Σημειώνεται ότι κατά τον περασμένο Μάιο, το πάρκο έγινε παρανάλωμα του πυρός από κάποιους απερίσκεπτους συνδημότες μας.

Οι εργασίες αποκατάστασης περιλάμβαναν την αντικατάσταση των καταστρεμμένων παιγνιδιών και του δαπέδου με τοποθέτηση καινούργιου πλαστικού χλοοτάπητα.

Παράλληλα, έγινε επικάλυψη υβριστικών συνθημάτων για δεύτερη φορά και θα ακολουθήσει και τρίτη στις επόμενες μέρες, αφού κατά τη διάρκεια ανακατασκευής, το πάρκο έπεσε εκ νέου θύμα κακόβολων ενεργειών εγγραφής συνθημάτων κ. α. καταστρέφοντας και πάλι μέρος των εργασιών.

Για τον λόγο ότι στο πάρκο αυτό γίνονται συχνά κακόβουλες ενέργειες, ο Δήμος Λάρνακας, έχει κλαδέψει την περίφραξη με τέτοιο τρόπο ώστε η ορατότητα εντός του πάρκου να είναι άμεση ανά πάσα στιγμή με σκοπό την αποφυγή ζημιών.

Η κάθε πρωτοβουλία που καταβάλλεται είτε από τον Δήμο Λάρνακας είτε από ιδιώτες, μικρής ή μεγάλης κλίμακας αποτελεί βήμα προόδου και εκσυγχρονισμού. Ευχή όλων μας είναι όπως μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες όχι μόνο προσβάλλουν εμάς άλλα και τον πολιτισμό μας και επιτέλους κάποιοι να αρχίσουν να εκτιμούν την πόλη και τους συνδημότες μας.

Ο Δήμος Λάρνακας προσβλέπει στην συνεργασία των δημοτών με σκοπό τον περιορισμό και την πάταξη των φαινομένων αυτών, όχι μόνο για το συγκεκριμένο πάρκο αλλά για το σύνολο των πάρκων και των παιδικών χαρών.

Send this to a friend