Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν πολλά στην Κύπρο, το ντέρμπι Νάπολι-Ρόμα και όλο το πρόγραμμα με αμέτρητες επιλογές στην “ΒοοkieCo”
Κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν πολλά στην Κύπρο, το ντέρμπι Νάπολι-Ρόμα και όλο το πρόγραμμα με αμέτρητες επιλογές στην “ΒοοkieCo”

Κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν πολλά στην Κύπρο, το ντέρμπι Νάπολι-Ρόμα και όλο το πρόγραμμα με αμέτρητες επιλογές στην “ΒοοkieCo”

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Κυριακή με αγωνιστική δράση σε όλα τα μέτωπα. Αρχίζοντας από τα δικά μας, διεξάγονται σήμερα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η Ομόνοια υποδέχεται την Πάφο FC και δύο ώρες αργότερα η Νέα Σαλαμίνα την ΑΕΛ στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Ντέρμπι έχουμε στην Σερί Α΄ με την πρωτοπόρο Νάπολι να υποδέχεται την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Στην Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί κόντρα στον ΟΦΗ, όπως και η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση και απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΦΟΣ FC (17:00)

Εκεί που ανέβαινε και έκτισε ένα νικηφόρο σερί, τα χάλασε η Ομόνοια στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ηττήθηκε με 2-1 και η εξάδα πήρε φωτιά. Για να μην μπλέξουν περισσότερο οι περσινοί Κυπελλούχοι θα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Πάφο και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και δείχνουν να είναι ποιοτικότεροι και ανώτεροι την δεδομένη στιγμή από τους γηπεδούχους. Για πρώτη φορά θα πάει και αντίπαλος της Ομόνοιας στο ΓΣΠ ο προπονητής πλέον της Πάφου Χένινγκ Μπεργκ και αυτή η κόντρα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην “ΒοοkieCo”. 2.35, 3.40, 3.00 για τα σημεία (1Χ2). Έχει βάση και η επιλογή των 2-3 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 1.94. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΛ (19:00)

Αναμένεται φοβερό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Τα βαθμολογικά δεδομένα τους δίνουν την ευκαιρία να παλέψουν μέχρι τέλους για είσοδο στο πρώτο γκρουπ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους τρεις βαθμούς με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι στην 7η θέση και την ΑΕΛ στην 8η. Η φετινή πορεία της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι απίστευτη με βάση το μπάτζετ που έχουν. Αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και εάν καταφέρουν να κερδίσουν την ΑΕΛ, κάνουν σημαντικό βήμα για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αναγεννήθηκαν με τον Τσβέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο τους και εκεί που ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αναγεννήθηκαν και διεκδικούν με αξιώσεις είσοδο στο πρώτο γκρουπ. Ψηλές αποδόσεις στην “ΒοokieCo” για το 1Χ2 σε τιμές 2.95, 2.95, 2.70. Πληρώνει καλά και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε τιμές 1.90.

***Για το ντέρμπι στην Σερί Α΄ Νάπολι εναντίον Ρόμα πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές. 

Όπως βλέπετε και πιο πάνω στην φώτο μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων BookieCo! ⚽

Δείτε πιο κάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα και για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε στα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τις επιλογές σας στην “ΒοοkieCo”:

FA Cup 

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

ΣΕΡΙ Α

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ

ΛΙΓΚ 1

ΛΙΓΚ 2

ΒΕΛΓΙΟ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 

ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ

ΛΙΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend