Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σούπερ ματσάρα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ με φόντο την κορυφή, “καίγονται” για νίκη Δόξα και Ανόρθωση (Πρόγραμμα, επιλογές και μπόνους στην “ΒοοkieCo”)
Σούπερ ματσάρα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ με φόντο την κορυφή, “καίγονται” για νίκη Δόξα και Ανόρθωση (Πρόγραμμα, επιλογές και μπόνους στην “ΒοοkieCo”)

Σούπερ ματσάρα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ με φόντο την κορυφή, “καίγονται” για νίκη Δόξα και Ανόρθωση (Πρόγραμμα, επιλογές και μπόνους στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Αυτό και εάν είναι σούπερ ντέρμπι. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται στη Λάρνακα το ΑΠΟΕΛ που την ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Η διαφορά είναι μόλις στον ένα βαθμό και αναμένεται μεγάλη μάχη. Για πολλούς αυτές οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Κύπρο. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί την σπουδαιότητα και την κρισιμότητα του αποψινού ντέρμπι. Το “ΑΕΚ Αρένα” θα φορέσει τα γιορτινά του και θα είναι κατάμεστο από τους φίλους των δύο ομάδων με πλειοψηφία φυσικά των γηπεδούχων.

Αγωνιστική δράση έχουμε παντού απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ (17:00)

Τίθενται αντιμέτωπες οι δύο πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και φαβορί για τον φετινό τίτλο. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι και όποιος καταφέρει να κερδίσει παίρνει προβάδισμα για να ξεκινήσει από την πρώτη θέση τα φετινά πλέι-οφ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η τελευταία ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα,  ήταν τον περασμένο Οκτώμβριο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με 1-0. Από έκτοτε μετράει μόνο νίκες εκτός από μία ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση (0-0) εκτός έδρας. Οι “γαλαζοκίτρινοι” με την έλευση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο έκαναν ένα απίστευτο σερί που τους ανέβασε στην δεύτερη θέση. Ο Σέρβος μετράει μόνο μια ισοπαλία κόντρα στον Άρη εκτός έδρας (1-1) και μία ήττα από την ΑΕΛ (1-0) επίσης στην Λεμεσό.

Οι στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι είναι αμέτρητες στην “ΒοοkieCo”, όπως επίσης καιι για τα Ειδικά Στοιχήματα. Πατήστε ΕΔΩ για να τα δείτε όλα αναλυτικά και κάντε τις επιλογές σας.

ΔΟΞΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ (19:00)

Άλλο ένα επίσης σημαντικό ματς αλλά για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι (οι οποίοι θα παρουσιαστούν με νέο προπονητή τον Κώστα Σακκά) βρίσκονται στην προτελευταία θέση και κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί φέτος να πήγαν στο νέο τους γήπεδο στην Περιστερώνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές και θεωρούν ότι με την επιστροφή του κ.Σακκά, θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αρχής γινομένης από το αποψινό παιχνίδι. Από την άλλη η Ανόρθωση, ανάσανε κάπως βαθμολογικά μετά τη νίκη της κόντρα στην Ένωση. Η “Κυρία” επιτέλους σκόραρε (μετά από έξι σερί παιχνίδια) και επέστρεψε στις νίκες. Για να ελπίζει όμως σε καλύτερες μέρες θα πρέπει απόψε να δείξει χαρακτήρα και να αποδράσει με το διπλό από την Δόξα που και αυτή δεν βρίσκεται στα καλύτερα της. Το διπλό στο 1.90 στην “ΒοοkieCo” είναι ελκυστικό. Καλή επιλογή φαντάζει και το under 2,5 γκολ του αγώνα σε τιμές 1.70 και θα μπορούσε να συνδυαστεί σε παρολί. Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Όπως βλέπετε και πιο πάνω στην φώτο μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων BookieCo! ⚽

Δείτε πιο κάτω το υπόλοιπο πρόγραμμα (Σαββατοκύριακο) και για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε στα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τις επιλογές σας στην “ΒοοkieCo”:

FA Cup 

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ

ΣΕΡΙ Α

ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ

ΛΙΓΚ 1

ΛΙΓΚ 2

ΒΕΛΓΙΟ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 

ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ

ΛΙΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend