Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Η Αρένα θα «καίει» και η ΑΕΚ ψάχνει το… δεκάρι
Η Αρένα θα «καίει» και η ΑΕΚ ψάχνει το… δεκάρι

Η Αρένα θα «καίει» και η ΑΕΚ ψάχνει το… δεκάρι

Με ένα γεμάτο ΑΕΚ Αρένα η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πιάσει δεκάρι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας έχει εννέα σερί νίκες εντός έδρας και θέλει να πάρει την δέκατη απέναντι στο ΑΠΟΕΛ που είναι ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει και κερδίσει τότε θα πάει στο +4 από το ΑΠΟΕΛ. Διαφορά που ναι μεν μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος. Ταυτόχρονα θα προσφέρει μία ακόμη μεγάλη χαρά στον κόσμο της και θα παλέψει για να πετύχει αυτό που θέλει.

Κάποια ερωτηματικά στο αγωνιστικό σκέλος φαίνεται να προκύπτουν μιας και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα πέρα από την απουσία του Τρισκόφσκι πιθανόν να έχει και κάποια άλλα προβλήματα καθώς 1-2 παίκτες έχουν ενοχλήσεις.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει κάθε απουσία και διαθέτει ένα ρόστερ με μεγάλο βάθος αλλά και ποιότητα.

Η παρουσία περίπου 5000 φίλων της ομάδας στο ΑΕΚ Αρένα θα δημιουργήσει «εκρηκτική» ατμόσφαιρα και αυτό θα δώσει μεγάλη ώθηση αλλά και έξτρα κίνητρο σε όλη την ομάδα.

Send this to a friend