Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τα βλέμματα στραμμένα στο Άρης-ΟΣΦΠ και στον ημιτελικό Νότινγχαμ Φόρεστ- Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Δείτε τα όλα αναλυτικά και πάμε “ΒοοkieCo”)
Τα βλέμματα στραμμένα στο Άρης-ΟΣΦΠ και στον ημιτελικό Νότινγχαμ Φόρεστ- Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Δείτε τα όλα αναλυτικά και πάμε “ΒοοkieCo”)

Τα βλέμματα στραμμένα στο Άρης-ΟΣΦΠ και στον ημιτελικό Νότινγχαμ Φόρεστ- Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (Δείτε τα όλα αναλυτικά και πάμε “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Για την Μπουντεσλίγκα διεξάγονται πέντε ενδιαφέροντα παιχνίδια στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. ΄Δύο επαναληπτικούς Κυπέλλου Ελλάδας έχουμε σήμερα. Ο Πανσεραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ και στο πιο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς για τον συγκεκριμένο θεσμό ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό μετά το (0-1) του πρώτου αγώνα, και η πρόκριση παραμένει ανοικτή.

Για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του EFL Cup θα μονομαχήσουν οι Νότινγχαμ Φόρεστ και Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ. Δύο ματς και για το Copa del Rey στην Ισπανία όπου τα παιχνίδια είναι μονά.

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση και απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30)

Mπορεί οι “ερυθρόλευκοι” να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα, αλλά ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για την ημιτελική φάση. Με πρωταγωνιστή τον Μανού Γκαρθία, που πέτυχε χατ τρικ, ο Άρης κέρδισε το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στον Βόλο με 3-0 εντός έδρας και ανέβηκε πάλι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό ενδέχεται να βοηθήσει την ομάδα στο αποψινό καθοριστικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά. Οι “ερυθρόλευκοι” σπατάλησαν ακόμα μία ευκαιρία για να μειώσουν περισσότερο την διαφορά από την κορυφή, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο (1-1). Βλέποντας να δυσκολεύει ο στόχος για κατάκτηση του φετινού τίτλου, θα τα δώσουν όλα για το κύπελλο και απόψε τους περιμένει καυτή ρεβάνς στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελλίδης”.

Είναι ανοικτό παιχνίδι και όλα είναι πιθανά και από πλευράς στοιχηματικής άποψης. Είναι φαβορί για νίκη ο Ολυμπιακός στην “ΒοοkieCo” με το διπλό να προσφέρεται στο ελκυστικό 2.27 αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και με οποιαδήποτε ισοπαλία πάλι περνάνε οι περσινοί πρωταθλητές. Το 2-3 γκολ επίσης είναι μια καλή επιλογή σε τιμές 1.94. 

***Νωρίτερα θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ανάμεσα στον Πανσεραϊκό και την ΑΕΚ. Ουσιαστικά είναι τυπικής διαδικασίας μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, ενδέχεται να προβεί σε εκτεταμένο ροτέϊσον αλλά και πάλι μπορεί να σφραγίσει την πρόκριση η ομάδα του με δεύτερη νίκη. Το διπλό βρίσκεται στο 1.20 και θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over 1,5 γκολ του αγώνα το οποίο προσφέρεται στην “BookieCo” γύρω στο 1.45 και θα μπορούσε να μπει σε σύστημα με παρολί. Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Για τον ημιτελικό του EFL Cup ανάμεσα σε Νότινγχαμ Φόρεστ και Μάντεστερ Γιουνάϊτεντ οι επιλογές είναι επίσης αμέτρητες στην “ΒookieCo” και κυρίως για τους λάτρεις των Ειδικών Στοιχημάτων. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα πάντα όλα για την αναμέτρηση. 

Για το Copa del Rey η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι “μπλαουγκράνα” είναι το φαβορί για την πρόκριση. Επίσης στο δεύτερο ματς η Οσασούνα θα φιλοξενήσει την Σεβίλλη και η πρόκριση είναι ανοικτή.

Πέντε παιχνίδια στην εμβόλιμη 17η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Όλα τα ματς αναλυτικά ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα και για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε στα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν και κάντε τις επιλογές σας στην https://agents.bookieco.com.cy

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend