Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν συντροφιά με την “ΒοοkieCo”- Δείτε τις αποδόσεις και τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα
Ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν συντροφιά με την “ΒοοkieCo”- Δείτε τις αποδόσεις και τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν συντροφιά με την “ΒοοkieCo”- Δείτε τις αποδόσεις και τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Αγωνιστική δράση σε Μπουντεσλίγκα και Σερί Α έχουμε σήμερα με τα βλέμματα φυσικά να είναι στραμμένα στο ντέρμπι ανάμεσα στην Λάτσιο και την Μίλαν. Στην Γερμανία το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής .

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον.

ΛΑΤΣΙΟ-ΜΙΛΑΝ (21:45)

Δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι και να μειώσουν στον ένα βαθμό την διαφορά από την δεύτερη Μίλαν που στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται αγνώριστη και η προσπάθεια της για κατάκτηση του φετινού τίτλου δυσκόλεψε πάρα πολύ. Προ ημερών η Λάτσιο απέκλεισε την Μπολόνια από τον Κύπελλο.  Η ηρεμία είχε περιέλθει από το διπλό στην έδρα της Σασσουόλο με 2-0 στο πρωτάθλημα και έτσι βρίσκεται σε προσπάθεια ενός ακόμη νικηφόρου σερί. Η ομάδα του Σάρι έχει ως στόχο την πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα και χρειάζεται και άλλες νίκες για να υλοποιήσει και τον στόχο της στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Μίλαν, όπως είπαμε και στην εισαγωγή μας δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι περσινοί πρωταθλητές, ηττήθηκαν προ ημερών με 3-0 στο Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ. Ακολούθησε το  2-2 απέναντι στην Ρόμα και στην Λέτσε για το πρωτάθλημα. Αναμενόμενα έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη της κορυφής και θα πρέπει να προσέξει περισσότερο μην βρεθεί και εκτός τετράδας της βαθμολογίας. Φαίνεται τους “ροσονέρι” επηρεάζουν οι πολλές αλλά και σημαντικές απουσίες. Εκτός και για το αποψινό ματς ο γκολκίπερ Μαϊνιάν, οι ακραίοι μπακ Τουρέ, Φλορέντζι, ο μέσος Κρούνιτς και ο φορ Ιμπραϊμοβιτς.

Αμέτρητες οι στοιχηματικές επιλογές στην “ΒοοkieCo” για το μεγάλο παιχνίδι στην Σερί Α΄. Πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε όλες αναλυτικά. Αμέτρητα και τα Ειδικά Στοιχήματα στην “ΒοοkieCo”. Λέτε να συνεχίσει το σκοράρισμα ο Ματία Ζακάνι της Λάτσιο; Eαν ναι ποντάρετε σε τιμές 3.60 και είναι αρκετά ελκυστικό. Ο πρώτος σκόρερ τώρα της Μίλαν Ραφαέλ Λεάο εάν βρει δίχυτα και απόψε αυτό προσφέρεται στο 2.90. 

Για τα αποψινά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ και να κάνετε τις επιλογές σας. 

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend