Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστολή διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου
Αποστολή διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου

Αποστολή διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου

Μετά από τις έντονες παραστάσεις του Δήμου Αθηένου προς την Κυβέρνηση και τον ΟΚΥΠΥ, τη Δευτέρα 9/1/23 ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας κάλεσε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος, μέλη και υπηρεσιακοί του Ο.Κ.Υπ.Υ., καθώς και ιατροί. Στη συνάντηση αποφασίσθηκε η άμεση αποστολή σε δοκιμαστική βάση διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο. Αν η προσπάθεια αγκαλιασθεί από τους κατοίκους Αθηένου και των γύρω περιοχών, θα αποσταλούν και άλλες ειδικότητες.

Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα για δημιουργία μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου και αποφασίσθηκε να διερευνηθεί άμεσα περαιτέρω από την πλευρά του Ο.Κ.Υπ.Υ. και αν δικαιολογείται το αίτημα να προωθηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Σήμερα ο Δήμος ενημερώθηκε ότι από την προσεχή Δευτέρα 16/1/23, από τις 9.30 ως τις 13.00, στο Κέντρο Υγείας Αθηένου θα αρχίσουν να βλέπουν κοινό σε σταθερή βάση δύο κυβερνητικοί ιατροί ειδικοτήτων. Η δερματολόγος κ. Άννα Σπανού και η παιδίατρος κ. Γιαννούλα Νεοφύτου.

Ο Δήμος Αθηένου κάλεσε το κοινό που έχει ανάγκη από αυτές τις ειδικότητες να επισκέπτεται τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου για κάθοδο και άλλων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαριστεί δημόσια τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και την Κυβέρνηση, που με δικές τους ενέργειες ικανοποιούν το αίτημα του Δήμου Αθηένου για κάθοδο διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου, για εξυπηρέτηση της Αθηένου, αλλά και των γύρω περιοχών.

Send this to a friend