Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παιδιά ΑμεΑ στη Λάρνακα τραγούδησαν και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στέλνοντας μηνύματα αποδοχής (ΒΙΝΤΕΟ)
Παιδιά ΑμεΑ στη Λάρνακα τραγούδησαν και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στέλνοντας μηνύματα αποδοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Παιδιά ΑμεΑ στη Λάρνακα τραγούδησαν και χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στέλνοντας μηνύματα αποδοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειρήνη Αντωνίου

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν μαθητές των ειδικών σχολείων Αγίου Λαζάρου, Αγίου Σπυρίδωνα και Ιασόνειου.

Η χορωδία και ορχήστρα του σχολείου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κ. Ειρήνης Χατζηκυριάκου γέμισαν με μελωδίες, τραγούδια και χαμόγελα το θέατρο του σχολείου και οι φιλοξενούμενοί τους τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί τους.

Μόνο αγάπη, χαρά , συγκίνηση, ανθρωπιά! Τα παιδιά μόνο ξέρουν ότι η καρδιά γεμίζει με πολύ λίγα κι απλά! Με αγάπη, χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά. Και η μουσική πάντα ενώνει και μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε σ´ένα καλύτερο κόσμο.

Για άλλη μια φορά αυτό το μάθημα ζωή μας έκανε να καταλάβουμε ότι η προσφορά, η αγάπης, η αποδοχή, η ενσυναίσθηση είναι τόσο σημαντικά και τόσο απλά για κάποιους ανθρώπους.

Ευχαριστούμε την αγαπημένη Ειρήνη Χατζηκυριάκου που είχε την πρωτοβουλία αλλά και τα παιδιά που πρόσφεραν απλόχερα τη μουσική τους.

Send this to a friend