Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου καλύπτοντας όλα τα έξοδα των δυο συναυλιών του τον Ιανουάριο!
Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου καλύπτοντας όλα τα έξοδα των δυο συναυλιών του τον Ιανουάριο!

Η Lidl Κύπρου στο πλευρό του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου καλύπτοντας όλα τα έξοδα των δυο συναυλιών του τον Ιανουάριο!

Μια δυνατή συμμαχία δέκα χρόνων, με σπουδαίο έργο για τους καρκινοπαθείς και όσους έχουν ανάγκη, ενώνει πάλι δυνάμεις στην πιο μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της χρονιάς.

Για μία ακόμα χρονιά, η Lidl Κύπρου, βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και τον συνάθρωπο με ουσιαστικό τρόπο. Μένοντας πιστή στο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο, η Lidl Κύπρου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, με την κάλυψη του συνόλου των εξόδων των δυο μεγάλων συναυλιών του συνδέσμου «200 ΚΙΘΑΡΕΣ για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου!», με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τους ευγενικούς του σκοπούς.

Στο ξεχωριστό αυτό φιλανθρωπικό γεγονός, η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο με τον Κώστα Χατζή & τον Μιχάλη Χατζηγιάννη υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κοΐζα και υπό τη διεύθυνση ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις του Αντώνη Μυτακίδη. Σολίστ της συναυλίας θα είναι ο Στέλιος και ο Γιώργος Γκόλγκαρης και CyprusGuitarTrio ενώ συμμετέχουν επίσης, καθηγητές & σπουδαστές πανεπιστημίων, ωδείων & μουσικών σχολείων.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. Τα εισιτήρια διατίθενται για το κοινό μέσω του Tickethour. Περήφανος χορηγός της συναυλίας θα είναι η Lidl Κύπρου.

Εδώ και δέκα χρόνια, η Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το σπουδαίο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την πλήρη κάλυψη του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» καθώς και των εξόδων δυο πλέον δωματίων του Κέντρου, ενώ διοργανώνει συχνά εράνους και φιλανθρωπικές ενέργειες για τη συγκέντρωση πόρων.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Lidl Κύπρου θα ανακοινώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την τελευταία δράση συλλογής χρημάτων με τη χρήση της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus.

Η Lidl Κύπρου αντλεί έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες και μοιράζει αγάπη και στήριξη σε όσους συνανθρώπους μας τη χρειάζονται. Στο έργο της αυτό, έχει διαχρονικό φίλο και σύμμαχο τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, βαδίζοντας μαζί στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

Send this to a friend