Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Αυτές τις γιορτές ταξίδεψε στη μισή τιμή με την TUS Airways από το Αεροδρόμιο Λάρνακας
Αυτές τις γιορτές ταξίδεψε στη μισή τιμή με την TUS Airways από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Αυτές τις γιορτές ταξίδεψε στη μισή τιμή με την TUS Airways από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών, η ανάγκη όλων μας για ταξίδια και για να αφιερώσουμε ξανά ποιοτικό χρόνο σε φίλους και οικογένεια είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερη από ποτέ, ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Γι’ αυτό και φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στην TUS Airways, με σύνθημά του το «ταξίδεψε στη μισή τιμή», μία μοναδική ταξιδιωτική προσφορά.

Συγκεκριμένα, η TUS Airways προσφέρει για κάθε κράτηση για τα δρομολόγια Λάρνακα – Ηράκλειο με επιστροφή, το εισιτήριο στη μισή τιμή*! Το μοναδικό αυτό δώρο ισχύει αν κάνετε την κράτησή σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου για ταξίδια μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023.

Mία πραγματικά μοναδική ευκαιρία για ταξίδι που αξίζει να εκμεταλλευτούμε, αλλά και ένα ιδιαίτερο εορταστικό δώρο, αφού έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε όλη την εμπειρία των εορτών πληρώνοντας μισή τιμή. Επιπλέον, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν τις μέρες των γιορτών, η προσφορά εκτείνεται αρκετά μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα ως και την αργία της 25ης Μαρτίου 2023, αρκεί η κράτηση να γίνει έως τις 19/12/22.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα tusairways.com

Σχετικά με την TUS Airways

Η TUS Airways επανεντάχθηκε στην αγορά το 2021 και είναι μια σύγχρονη υβριδική αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται έναν ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο σύγχρονων επιβατικών αεροσκαφών Airbus A320, με το δυναμικό της να μετρά ήδη 5 Airbus A320. Το πρόγραμμά της αναπτύσσεται διαρκώς με ένα επεκτεινόμενο δίκτυο προορισμών που ξεκινά από τη βάση της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και εκτείνεται σε μεγάλες πόλεις της ευρύτερης περιοχής. Η αεροπορική εταιρεία δεσμεύεται να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών αναπτύσσοντας τα προϊόντα της, ανακοινώνοντας νέους και συναρπαστικούς προορισμούς και προσφέροντας αληθινή κυπριακή φιλοξενία, ξεκινώντας από τη στιγμή που κάνετε κράτηση. Η TUS Airways βραβεύτηκε στα φετινά Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού στην κατηγορία «Στρατηγική & Καινοτομία» για τη δυναμική της επιστροφή μετά την πανδημία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Send this to a friend