Home ΕΞΟΔΟΣ Μια νέα άφιξη της πόλης μας περιμένει με εορταστικό μενού και dj
Μια νέα άφιξη της πόλης μας περιμένει με εορταστικό μενού και dj

Μια νέα άφιξη της πόλης μας περιμένει με εορταστικό μενού και dj

Τόσο τα Χριστούγεννα όσο και η Πρωτοχρονιά, είναι δύο μεγάλες και αγαπημένες μέρες που όλοι θέλουμε να γιορτάσουμε με ξεχωριστό τρόπο. Οι καλεσμένοι μας πλέον δεν είναι περιορισμένοι σε αριθμό και τα πάρτι είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς μετά από δύο χρόνια αποχής. Έτσι τα τραπέζια μας θα στολιστούν γιορτινά και στο κέντρο τους θα υπάρχουν όλες εκείνες οι γεύσεις που περιμένουμε ανυπόμονα όλο τον χρόνο.

Γι’ αυτά τα γιορτινά τραπέζια, κάποιοι από εμάς θα ψωνίσουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και θα στρωθούμε στη δουλειά μαγειρεύοντας και κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουν τα εορταστικά μενού που μπορούν να προπαραγγείλουν και να απολαύσουν  take away στο σπίτι. Υπάρχει και η Τρίτη επιλογή που είναι να απολαύσουμε το δείπνο μας σε αγαπημένα εστιατόρια της πόλης.

Μια εξαιρετική πρόταση για το εορταστικό μας δείπνο την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Noesis. Μια νέα άφιξη της Λάρνακας που προσγειώθηκε στη πόλη μας πριν από μερικές εβδομάδες και έχει γίνει ήδη talk of the town.

Μπορείς λοιπόν να γνωρίσεις το χώρο αλλά και τη κουζίνα του Noesis μέσα από το εορταστικό μενού που ετοίμασαν οι σεφ για αυτές τις δύο ημέρες.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά όπως fish tartar και signature πιάτα όπως flap steak.

Send this to a friend