Home ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Η Λάρνακα είναι γεμάτη φώς και ζωή με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!
Η Λάρνακα είναι γεμάτη φώς και ζωή με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Η Λάρνακα είναι γεμάτη φώς και ζωή με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

Μετά απο τα δύσκολα χρόνια λόγο πανδημίας αλλά και άλλων πρακτικών ζητημάτων εντός της πόλης, η Λάρνακα κατόρθωσε να έχει περιεχόμενο εν όψει εορτών.

Αρχίζοντας απο την Μαρίνα Λάρνακας η οποία έχει στήσει ένα μικρό χριστουγεννίατικο χωρίο καθώς και πρόγραμμα με διάφορους καλλιτέχνες. Ακολούθως η Πλατεία Ευρώπης στην οποία άνοιξε για πρώτη φορά η γνωστή “Παραμυθούπολη”. Καθώς και διάφορες καθημερινές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας με κυρίως ντόπιους καλλιτέχνες, ενώ χθες βράδυ ο κόσμος απόλαυσε την Τζόζεφιν στην Πλατεία Παλλάς, με την στήριξη της Πετρολίνας.

Στην νέα Πλατεία Ζουχουρί έχει στηθεί το Larnaca Food Festival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Λάρνακα. Η Πλατεία έχει ενοικιαστεί απο τους διοργανωτές για την φιλοξενία του συγκεκριμένου φεστιβάλ . Ενώ το φεστιβάλ κάθε χρόνο επιλέγει διαφορετικούς χώρους για να διεξάγει την διοργάνωσή του και χρόνο με τον χρόνο εμπλουτίζει την εμπειρία του φεστιβάλ. Η  διοργάνωση έχει αρχίσει απο τις 17 Δεκεμβρίου και θα κρατήσει μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου 2022. Στο φεστιβάλ υπάρχουν καθημερινά Live Music Shows, χορευτικά, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργικα shows, face painting και φυσικά άφθονο φαγητό και ποτό για κάθε γούστο. Με γενική είσοδο 2.5 ευρώ και δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 3 ετών.

 

 

Send this to a friend