Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία στέφθηκε στη Λάρνακα το πρώτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού (φώτο)
Με επιτυχία στέφθηκε στη Λάρνακα το πρώτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού (φώτο)

Με επιτυχία στέφθηκε στη Λάρνακα το πρώτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού (φώτο)

Το ιστορικό εμπορικό κέντρο της Λάρνακας γέμισε την Κυριακή με παιδικές φωνούλες. Πέραν των 650 παιδιών με τους Συνοδούς τους έλαβαν μέρος σε αυτό το παιχνίδι γνώσεων. Μπήκαν σε μουσεία, εξερεύνησαν την πόλη μας, έμαθαν την ιστορία της Λάρνακας. 

 

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι το κυνήγι του χαμένου θησαυρού να γίνει θεσμός στη Λάρνακα. Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού δεν είναι παιχνίδι χρόνου, είναι παιχνίδι γνώσεων.

Το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι εκτος ότι τα παιδιά χάρικαν το παιχνίδι, έμαθαν για την ιστορία της Λάρνακας μπαίνοντας σε μουσεία ιστορικά σημεία και πλατείες.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέλη της τροχαίας Λάρνακας βρίσκονταν στο ευρύτερο εμπορικό κέντρο για την ασφάλεια των παιδιών.
Επίσης τα παιδιά συνοδεύονταν από μέλη Συνδέσμων γονέων, μετά από συνεννόηση με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Δημοτικών Λάρνακας και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τεχνικής και Μέσης Εκπαίδευσης Λάρνακας.

Στο εμπορικό κέντρο υπήρχαν μέλη της τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και εκεί όπου χρειαζόταν παρείχαν βοήθεια στα παιδιά.

 

Send this to a friend