Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Όλα θυμίζουν Χριστούγεννα με My Petrolina app
Όλα θυμίζουν Χριστούγεννα με My Petrolina app

Όλα θυμίζουν Χριστούγεννα με My Petrolina app

Χρησιμοποίησε το My Petrolina app & διεκδίκησε 1 Volkswagen TRoc!                  

Τον Δεκέμβριο, το My Petrolina app, γιορτάζει τα Χριστούγεννα καιένας υπερτυχερός μπορεί να διεκδικήσειαπό την 1η μέχρι τις 31Δεκέμβριου, ένα αυτοκίνητοVolkswagen T-Roc! Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία κάθε βδομάδα σε 4 τυχερούς να κερδίζουνδωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης αξίας 250 ευρώ, συνολικής αξίας 1000 ευρώ!Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μέλη του My Petrolina App.

Το My Petrolina App συνεχίζει να επιβραβεύει τους πιστούς του πελάτες και να ανταμείβει τις συναλλαγές τους σε πρατήρια Petrolina, Agip και Eni. Δίνει ακόμη την ευκαιρία στους χρήστες της εφαρμογής να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα και δωροκουπόνια σε καύσιμα κίνησης.

Επίσης, την Πέμπτη, 1ηΔεκεμβρίου 2022, αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός για τον μήνα Νοέμβριο, που ήταν ένα Sony PlayStation 5 και το FIFA 23. Την ορθότητα και διαφάνεια της διαδικασίας διασφάλισαν με την παρουσία τους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντές και προσωπικό της εταιρείας. Ο νικητής με member ID 16257, έχει ήδη ενημερωθεί από την ομάδα του My Petrolina.

Το My Petrolina app αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Πετρολίνα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς της εταιρείας, έτσι ώστε να παρέχει καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πελάτες της.

Μπορείς να το κατεβάσεις μέσω του Appstore ή Google Play και να κάνεις εγγραφή ως μέλος δωρεάν.

My Petrolina app & βγες πολλαπλά κερδισμένος!

www.petrolina.com.cy

Send this to a friend