Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ H AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS έβαλε τα γιορτινά της και μοιράζει υπέροχα δώρα
H AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS έβαλε τα γιορτινά της και μοιράζει υπέροχα δώρα

H AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS έβαλε τα γιορτινά της και μοιράζει υπέροχα δώρα

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

Η Εταιρεία ανάπτυξης γης, AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS  “φόρεσε”τα γιορτινά της και μας βάζει όλους σε γιορτινή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

H νέα Cover Photo στο Facebook της Εταιρείας, είναι ένα κολάζ με τα χαρούμενα πρόσωπα, από τις τόσο συγκινητικές στιγμές του προσωπικού με μερικούς από τους φετινούς τους πελάτες.

Η Africanos Property Developers στο πνεύμα των γιορτών και της προσφοράς, ανακοίνωσε μια σειρά από  διαγωνισμούς με τρία υπέροχα και πρακτικά δώρα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1

Οι υφιστάμενοι πελάτες της εταιρείας καλούνται να στείλουν μια φωτογραφία από το στολισμένο χριστουγεννιάτικα σαλόνι τους, μπαίνοντας έτσι στην κλήρωση για μια 1000SL ROBOTIC VACUUM CLEANER.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2

Ενώ παράλληλα καλεί όλους τους νέους φίλους της Εταιρείας να ακολουθήσουν τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας, όπως επίσης και να ταγκάρουν  3 φίλους με σκοπό να κερδίσουν μια μοναδική καφετιέρα Cumbia Power Espresso 20.

Οι διαγωνισμοί θα τρέχουν όλο τον Δεκέμβριο και οι  2 νικητές θα ανακοινωθούν στις 3 – 4 Ιανουαρίου.

Οι εκπλήξεις όμως της δεν σταματούν εδώ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 3

Από την 1η Ιανουαρίου και μέχρι την ημέρα των Θεοφανίων, η AFRICANOSPROPERTYDEVELOPERS θα τρέχει ένας 3ος διαγωνισμό για δωροκουπόνι από τα πρατήρια Shell αξίας 100 ευρώ.

 Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια”


Για περισσότερες πληροφορίες, η ομάδα   της AfricanosPropertyDevelopers είναι διαθέσιμη

καθημερινά στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend