Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου για υποστήριξη στις αρχιεπισκοπικές εκλογές του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου
Ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου για υποστήριξη στις αρχιεπισκοπικές εκλογές του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου

Ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου για υποστήριξη στις αρχιεπισκοπικές εκλογές του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την πλήρη υποστήριξή του προς τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Γεώργιο στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές της 18 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, τέκνο της Αθηένου και ενεργός Ιεράρχης της Εκκλησίας της Κύπρου για πολλά έτη, έχει επιτελέσει σημαντικό εκκλησιαστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στα εκκλησιαστικά δρώμενα. Η δράση του όλα αυτά τα χρόνια έχει πείσει για την αξία του και ο Δήμος Αθηένου είναι σίγουρος ότι μπορεί να ηγηθεί επάξια, δίκαια και αποτελεσματικά της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Κύπρου.

Με σεβασμό προς όλους τους Ιεράρχες που διεκδικούν τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ο Δήμος Αθηένου αναφέρει πως η ανάδειξη του Μητροπολίτη Πάφου ως του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου, είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση μιας καλής αναπτυξιακής  προοπτικής της Εκκλησίας της Κύπρου, που να είναι κοντά στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Περαιτέρω, η εκλογή του αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά και σημαντικά στην ανάπτυξη της Αθηένου, μέσα από την ενίσχυση της συνεργασίας που ήδη υπάρχει με την Εκκλησία, με γνώμονα πάντα το καλό και της προσφοράς σε κάθε δυσπραγούντα και σε κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που οι θεσμοί και οι αξίες έχουν κλονιστεί, η ανάδειξη του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου είναι πέρα για  πέρα κρίσιμο ζήτημα, για την ανάδειξη ενός νέου αρχιεπισκόπου που θα καταστεί πνευματικός καθοδηγητής όλων, εμάς και των παιδιών μας.  Ο Δήμος Αθηένου πιστεύει ότι τα προσόντα για ένα τέτοιο ιεράρχη τα έχει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Για όλα τα πιο πάνω ο Δήμος Αθηένου δηλώνει την πλήρη υποστήριξή του προς τον Μητροπολίτη Πάφου και Τοποτηρητή της Εκκλησίας της Κύπρου, κ. Γεώργιο, ενώ καλεί όλους τους Αθηενίτες, αλλά και όλο τον λαό της Κύπρου, να πάνε στις 18 Δεκεμβρίου να ψηφίσουν και να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο και άξιο εκπρόσωπο των ιεραρχών Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο.

Send this to a friend