Home Uncategorized Αιχμές Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛ για σεξουαλική παρενόχληση από ευρωβουλευτή
Αιχμές Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛ για σεξουαλική παρενόχληση από ευρωβουλευτή

Αιχμές Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛ για σεξουαλική παρενόχληση από ευρωβουλευτή

Φωτιές άναψε γι’ άλλη μια φορά στο Κοινοβούλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Αιτία η αναφορά του προς το ΑΚΕΛ για ευρωβουλευτή του ο οποίος, κατά τον ισχυρισμό του, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση.

Η ιστορία άνοιξε όταν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, είπε «αν ο καθένας σηκώνεται τζιαι μιλά όση ώρα θέλει για όποιο θέμα θέλει δεν θα έχουμε Βουλή, θα έχουμε κάτι άλλο. Ως τωρά εγώ ήξερα ότι η Βουλή αυτορρυθμίζεται και πρέπει να μείνουμε στην αυτορρύθμιση.

Για να μην χλευαζόμαστε κι άλλο από τον κόσμο και να πάψει αυτή η Βουλή να κατρακυλά στη συνείδηση των ανθρώπων. Δεν μπορεί κανένας να εμφανίζεται στη Βουλή και να μας κάνει μαθήματα αναφορικά με την δημοκρατική λειτουργία στη Βουλή. Δημοκρατία δεν σημαίνει αυθαιρεσία κ. Θεμιστοκλέους! Έχει κανονισμούς για να λειτουργεί αυτή η Βουλή».

«Να υπενθυμίσω στον κ. Στεφάνου ότι αν τύγχανε το ΑΚΕΛ σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης δεν θα συρόταν σε Κακουργιοδικείο ευρωβουλευτής του για σεξουαλική παρενόχληση», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Τον λόγο πήρε η Αννίτα Δημητρίου η οποία είπε ότι δεν γίνεται σε αυτό το Σώμα να μην είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε. Η Πρόεδρος της Βουλής αφαίρεσε τον λόγο από τον κ. Θεμιστοκλέους.

Παρέμβαση έκανε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, καλώντας τον κ.Θεμιστοκλέους να πάρει πίσω τα όσα είπε, με την Πρόεδρο της Βουλής να καλεί τον κ. Θεμιστοκλέους να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε.

Ο κ. Λουκαΐδης από πλευράς του είπε ότι αυτό που είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής αποτελεί λίβελλο.

Ο κ. Θεμιστοκλέους, λαμβάνοντας ξανά τον λόγο είπε στον κ.Λουκαίδη ότι «μαζί μου πρέπει να πολλύνεις τα όρια σου». Απευθυνόμενος προς τον κ.Νεοφύτου είπε ότι «εγώ μίλησα για ευρωβουλευτή όχι για βουλευτή.. εσύ γιατί μίλησες για βουλευτή;».

Δείτε στο βίντεο πιο κάτω τη στιγμή της έντασης.

Η παρέμβαση Αβέρωφ Νεοφύτου

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend