Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η τελευταία μέρα των Ομίλων και όλα τα σενάρια πρόκρισης- Φαβορί η ΑΕΚ στο Παραλίμνι (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Η τελευταία μέρα των Ομίλων και όλα τα σενάρια πρόκρισης- Φαβορί η ΑΕΚ στο Παραλίμνι (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Η τελευταία μέρα των Ομίλων και όλα τα σενάρια πρόκρισης- Φαβορί η ΑΕΚ στο Παραλίμνι (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων με τέσσερα παιιχνίδια που θα συμπληρώσουν το «παζλ» στη φάση των «16».

Πάμε να δούμε αρχικά τα σενάρια πρόκρισης για τον 7ο Όμιλο: 

Η Βραζιλία έχει το πάνω χέρι για την πρωτιά στον όμιλο μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας ήδη προκριθεί στους «16». Για να μείνει δεύτερη, η ομάδα του Τίτε θα πρέπει να χάσει από το Καμερούν και παράλληλα οι Ελβετοί να κερδίσουν τους Σέρβους με όσα γκολ χρειάζονται για να καλύψουν το χάντικαπ. Η ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης προκρίνεται και με ισοπαλία, ενώ αν κερδίσει το Καμερούν την Βραζιλία τότε θα πάμε ξανά στο κριτήριο του Goal Difference, που αυτή την στιγμή ευνοεί τους Ελβετούς.

Από την μεριά τους, οι Καμερουνέζοι και οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη για το εισιτήριο στην επόμενη φάση. Αν συμβεί αυτό, τότε η πρόκριση θα κριθεί στην μεταξύ τους διαφορά γκολ, με τους Σέρβους να έχουν μειονέκτημα με βάση τα δεδομένα μας.

Στον 8ο όμιλο τώρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η Πορτογαλία που έκανε το απόλυτο των βαθμών έχει ήδη προκριθεί και θα είναι πρώτη ακόμα και αν χάσει, αρκεί να μην κερδίσει η Γκάνα την Ουρουγουάη. Οι Αφρικανοί των τριών βαθμών θέλουν νίκη για την πρόκριση, ενώ τους βολεύει και η ισοπαλία, σε περίπτωση που η Νότια Κορέα δεν κερδίσει την Πορτογαλία.

Η Ουρουγουάη τώρα,  ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στη Γκάνα και μάλιστα θα χρειαστεί και περισσότερα γκολ από τη Νότια Κορέα, αν φυσικά οι Ασιάτες κερδίσουν και αυτοί στο δικό του ματς, καθώς υπάρχει διαφορά ενός τέρματος στο Goal Difference. H Νότια Κορέα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Πορτογάλους και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα βγει μέσα από τις ισοβαθμίες: Με ισοπαλία στο Γκάνα – Ουρουγουάη πρέπει να βρει δύο έξτρα γκολ, με νίκη των Λατινοαμερικάνων πρέπει να κρατήσει το προβάδισμα που έχει αυτή την στιγμή. Με ισοπαλία ή ήττα η Ν.Κόρεα αποχαιρετά την διοργάνωση.

17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη (8ος όμιλος), (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah)

Ενδέχεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες που μπορεί να κριθεί και το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Ουρουγουάη θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει ενώ η Γκάνα και με ισοπαλία μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση εάν δεν κερδίσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παίξουν για την ισοπαλία. Είναι και οι δύο εκ φύσεως τους επιθετικές ομάδες. Η Γκάνα μάλιστα είναι και ευάλωτη αμυντικά. Καλή επιλογή το G/G που προσφέρεται στο 1.94 στην “BookieCo”. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία (8ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα)

Μπορεί να προκρίθηκε η Πορτογαλία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει αδιάφορα. Θέλει και την πρωτιά του Ομίλου. Η Νότια Κορέα για να ελπίζει… θέλει μόνο νίκη αλλά το έργο της θα είναι δύσκολο. Μια καλή επιλογή φαντάζει το 2-3 γκολ στο 1.95. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Σερβία – Ελβετία (7ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα)

Οι δύο ομάδες θέλουν επειγόντως τη νίκη για πρόκριση και αυτό από μόνο του δείχνει ότι πάμε για πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Δύσκολο να γίνει πρόβλεψη αλλά δεν θεωρούμε ότι θα ρισκάρουν οι δύο ομάδες από την αρχή. Το under 2,5 γκολ του αγώνα έχει βάση και προσφέρεται στο 1.79 στην “BookieCo”.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Καμερούν – Βραζιλία (7ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail)

Με εφεδρείες θα παρουσιαστεί η Βραζιλία στο σημερινό παιχνίδι καθώς τον στόχο της τον υλοποίησε και αυτό πρέπει να προσεχθεί. Από την άλλη το Καμερούν θέλει μόνο νίκη και μας έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Για αυτούς που τους αρέσουν τα ρίσκα το 1-χ Διπλή Ευκαιρία στο 2.76 μπορεί να επιβαιωθεί καθώς το μυαλό των Βραζιλιάνων είναι ήδη στο επόμενο ματς για τους “16”.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

Μέσα στον ρυθμό του Μουντιάλ, έχουμε και αγωνιστική δράση στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Ανοίγει απόψε η αυλαία της 13ης Αγωνιστικής με δύο αναμετρήσεις. Η Δόξα υποδέχεται τον Ακρίτα σε ματς φωτιά για την παραμονή και η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση σε μια δύσκολη έξοδο για τους Λαρνακείς.

Απολαμβάνουμε τόσο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend