Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το πρώτο ξενοδοχείο Mercure στην ακτή της Ορόκλινης
Το πρώτο ξενοδοχείο Mercure στην ακτή της Ορόκλινης

Το πρώτο ξενοδοχείο Mercure στην ακτή της Ορόκλινης

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Η πρώτη ξενοδοχειακή μονάδα του παγκοσμίως γνωστού γαλλικού κολοσσού ξενοδοχείων Accor Group, με την ονομασία Mercure Beach Resort Larnaca, ανοίγει τις πύλες της την ερχόμενη άνοιξη στην παραλία της Ορόκλινης.

Πρόκειται για το πρώην ξενοδοχείο Michaels, που για αρκετό καιρό παρέμενε εγκαταλελειμμένο κι ερειπωμένο μέχρι που αγοράστηκε, πριν από μερικά χρόνια, από ξένο επενδυτή, ο οποίος προχώρησε σε τρομερές ανακαινίσεις, δημιουργώντας ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο πάνω στο κύμα.

Στις 11 Νοεμβρίου ο επενδυτής προχώρησε σε συμφωνία με την Accor Group, ώστε η καινούργια μονάδα να φέρει το brand της Mercure. Όπως ανακοινώθηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας, το Mercure Beach Resort Larnaca θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το υπό αναφορά ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μερικών μόνο μέτρων από το πολυτελές Radisson Beach Resort Larnaca (το πρώην Princess), δύο μονάδες οι οποίες θα αναβαθμίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ξενοδοχειακή βιομηχανία της ευρύτερης Λάρνακας και γενικά το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Το Mercure Beach Resort θα είναι δυναμικότητας 60 δωματίων κι εκτός των άλλων θα διαθέτει αίθουσες για συνέδρια κι επιχειρηματικές συναντήσεις, σπα και άλλες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, η απόσταση των δωματίων του Mercure από τη θάλασσα είναι η πιο κοντινή από οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο στην Κύπρο.

 

 

Send this to a friend