Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ξεκίνησαν τα έργα της Γ’ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας
Ξεκίνησαν τα έργα της Γ’ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας

Ξεκίνησαν τα έργα της Γ’ Φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ   

Σε μια άλλη εξέλιξη, στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης ξεκίνησαν τα έργα της Γ΄ φάσης βελτίωσης και ανακατασκευής του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

Το τμήμα του δρόμου που θα ανακατασκευαστεί (σε δρόμο τεσσάρων λωρίδων) ξεκινά από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και καταλήγει μέχρι τα όρια της Πύλας, παρά το ξενοδοχείο Palm Beach.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής, αυτή την εποχή διεξάγονται εργασίες για το πρώτο τμήμα της συγκεκριμένης φάσης, παρά την πολυκατοικία της Μαρσέλενας και τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών τηρούνται κανονικά.

Ο παραλιακός δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας θεωρείται από τις πιο σημαντικές οδικές αρτηρίες στην ευρύτερη Λάρνακα, καθότι συνδέει τις τουριστικές περιοχές Ορόκλινης και Πύλας με την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν ανεγερθεί και λειτουργήσει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στις περιοχές αυτές, ενώ μελλοντικά προγραμματίζονται να ανεγερθούν και άλλες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, η βελτίωση του συγκεκριμένου δρόμου αποτελούσε επιτακτική ανάγκη.

 

Send this to a friend