Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Κλειδιά για τους ιδιοκτήτες του Kamares Sunlight Residences από την Africanos Property Developers
Κλειδιά για τους ιδιοκτήτες του Kamares Sunlight Residences από την Africanos Property Developers

Κλειδιά για τους ιδιοκτήτες του Kamares Sunlight Residences από την Africanos Property Developers

Πανέτοιμοι για να μετακομίσουν στα νέα τους διαμερίσματα δηλώνουν οι πελάτες τις Africanos Property Developers, που έκαναν την αγορά τους στο εντυπωσιακό έργο Kamares Sunlight Residences.

Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νέου ετοιμοπαράδοτου έργου, ώστε να περνά διάχυτο το φως του ήλιου στα οκτώ ευρύχωρα διαμερίσματα, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομα του οικοδομήματος.

Έχοντας κυριολεκτικά το ΝΕΟ ΚΛΕΙΔΙ  της Africanos Property Developers στα χέρια τους, κατενθουσιασμένοι οι νέοι ιδιοκτήτες φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί και έτοιμοι για ένα νέο βήμα στην ζωή τους!

Τηρώντας όλα τα χρονοδιαγράμματα για ακόμα μια φορά, η εταιρεία ανάπτυξης γης κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση της, για έγκαιρη παράδοση, διατηρώντας την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία των πελατών της, ενώ έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα διαβήματα και για την έκδοση των τίτλων ιδιοκτησίας.

Δείτε τι δήλωσαν οι απόλυτα ικανοποιημένη πελάτες της εταιρείας:

≪Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες σας.  Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και ήταν πάντοτε δίπλα μας όταν τους χρειαζόμασταν.  Η τιμή ήταν εξαιρετική και η ποιότητα του διαμερίσματος και όλων των υλικών είναι άριστη.  Το διαμέρισμα έχει τελειώσει πριν από την συμφωνημένη ημερομηνία παράδοσης και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους.≫

Παναγιώτης Θεοδώρου- Χριστίνα Ιακώβου

≪Η συνεργασία μου με την Εταιρεία Africanos Property Developers ήταν αρκετά καλή.  Το Διαμέρισμα όπου έχω παραλάβει είναι έτσι όπως το υπολόγιζα και η παράδοση έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς καμιά ταλαιπωρία.  Το προσωπικό πάντα ανταποκρινόταν στις ανάγκες μου με απώτερο σκοπό να λυθούν τα προβλήματα που παρουσιάζονταν.≫

Κυριακή Χατζηγιασεμή

Μεγάλη γκάμα από επιλογές διαμερισμάτων σε κάθε γωνιά, στις πιο κεντρικές περιοχές της Λάρνακάς μπορείς να βρεις στο πιο κάτω σύνδεσμο. Ίσως είναι η δική σου σειρά να παραλάβεις τα κλειδιά για το δικό σου σπίτι!

Όλα τα νέα έργα εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers,η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected].

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend