Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Ενημερώσου καθημερινά για τη διατροφή, την Υγεία και τη Ψυχολογία από το Nutritionadnhealth.Care
Ενημερώσου καθημερινά για τη διατροφή, την Υγεία και τη Ψυχολογία από το Nutritionadnhealth.Care

Ενημερώσου καθημερινά για τη διατροφή, την Υγεία και τη Ψυχολογία από το Nutritionadnhealth.Care

Η ιστοσελίδα www.nutritionandhealth.care  δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να δώσει την πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση όσον αφορά τη διατροφή και την υγεία. Η διατροφή άλλωστε είναι αυτή που καθορίζει την υγεία που επιθυμούμε να έχουμε.

Η αρθρογραφία δημοσιεύετε καθημερινά στην ιστοσελίδα www.nutritionandhealth.care από γιατρούς και ειδικούς επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό για θέματα που αφορούν τη διατροφή, την υγεία και τη ψυχολογία.

Επίσης σημαντική είναι η προβολή των ιατρικών ερευνών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Τα Podcasts του nutritionandhealth.care (βρείτε μας και στο YouTube με την ονομασία nutritionandhealthcare) στοχεύουν στην ενημέρωση από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, συζητώντας θέματα για τη διατροφή, την υγεία και τη ψυχολογία.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ όλα τα σημαντικά γεγονότα από τους Συνδέσμους Ασθενών Κύπρου και εξωτερικού για τις Ημερίδες, πορείες, εράνους, συνέδρια, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει ευρετήριο γιατρών και εφημερεύοντα φαρμακεία από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Ενδιαφέρουσα είναι η ενότητα «Ρώτησε να μάθεις», στην οποία ο αναγνώστης καταχωρεί το ερώτημα του και οι γιατροί μας απαντούν σε ένα 48ωρο.

Τέλος, θέλοντας να διευκολύνουμε το αναγνωστικό κοινό δημιουργήσαμε eShop, για προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τη θεματολογία της ιστοσελίδας, για τη διατροφή και την υγεία.

Το σλόγκαν του www.nutritionandhealth.care είναι #eatrightbebright

 

 

Send this to a friend