Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανδρέας Βύρας: Ήμουν βεβαίος ότι η Λάρνακα θα μπορούσε να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός
Ανδρέας Βύρας: Ήμουν βεβαίος ότι η Λάρνακα θα μπορούσε να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός

Ανδρέας Βύρας: Ήμουν βεβαίος ότι η Λάρνακα θα μπορούσε να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός

Ο Δήμαρχος της Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, από το πρωί βρέθηκε στην αφετηρία του πρώτου αγώνα για να δώσει το έναυσμα του πρώτου αγώνα του Μαραθώνιου μαζί με τον Μάριο Πολυβίου, CEO της Sunnyseeker Hotels.

Όπως μας δήλωσε, “ο Radisson Blu Larnaka International Marathron αποτελεί τόσο για τη Λάρνακα όσο και την Κύπρο, ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός. Και είναι, καταρχάς, μεγάλη η περηφάνια που η Λάρνακα φιλοξενεί και στηρίζει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά.

Ο μαραθώνιος της Λάρνακας, έχει γίνει πλέον θεσμός και κάθε χρόνο η συμμετοχή τόσο Κυπρίων αλλά και ξένων αθλητών αυξάνεται. Βλέπουμε μεγάλους αθλητές αλλά και απλούς πολίτες, οι οποίοι βάζουν πλέον στο πρόγραμμα τους, την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Πέραν αυτού, η Λάρνακα συνοστίζεται από κόσμο. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και καταστήματα κατακλύζονται και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αντικρίζοντας την πόλη μου να σφύζει από ζωή και τους δρόμους της να γεμίζουν, ήμουν βέβαιος ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός.

Να έχουμε την υγεία μας και κάθε χρόνο ο θεσμός να δυναμώνει.”

Send this to a friend