Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων δρομείς από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις 7 διαδρομές.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά με την βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όρια τους».

Σημειώνεται ότι «για 5η συνεχή χρονιά το Radisson Blu Hotel Larnaca επισφραγίζει ως ονομαστικός χορηγός, την επιτυχημένη συνεργασία του με την μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού της Λάρνακας.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, συνεχίζει από τον πρώτο χρόνο διοργάνωσης του, να αποτελεί τον πρώτο πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του έχει βραβευτεί με περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό».

 

Ην τελετή φωταγώγησης του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30 το απόγευμα από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βυρά.

Θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χοροί, αποσπάσματα από γνωστές όπερες, μιούζικαλ και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Έπεσαν οι υπογραφές στα γραφεία του ΣΑΛ, στην παρουσία του προέδρου του συμβουλίου, δημάρχου Ανδρέα Βύρα, για το συμβόλαιο C12B το οποίο θα καλύψει κυρίως την «προβληματική» περιοχή Μητρόπολης – Χρυσοπολίτισσας, η οποία είναι η μοναδική εντός της πόλης που δεν έχει ενωθεί ακόμα με το αποχετευτικό.

Το συμβόλαιο αφορά την κατασκευή 2,5χλμ. δικτύου ομβρίων υδάτων και 5χλμ. δικτύου λυμάτων. Με την κατασκευή του δικτύου ομβρίων πιστεύεται ότι θα επιλυθεί οριστικά το μακροχρόνιο πρόβλημα πλημυρών που παρατηρείτο στην περιοχή κάθε φορά που υπήρχε έντονη βροχόπτωση. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 5.190.000 ευρώ.

 

Send this to a friend