Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την έναρξη εργασιών οικοδόμησής Mackenzy View Residences και Drosia Gardens Residences.
AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την έναρξη εργασιών οικοδόμησής Mackenzy View Residences και Drosia Gardens  Residences.

AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS: Aνακοινώνει την έναρξη εργασιών οικοδόμησής Mackenzy View Residences και Drosia Gardens Residences.

Της Ευαγγελίας Κυριάκου

Εργασίες έναρξης για τα Έργα Mackenzy View Residences και Drosia Gardens Residences από την AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS. Δυο αγαπημένες περιοχές των «Σκαλιωτών» και όχι μόνο! Μακένζυ και Δροσιά! Παραλιακά αλλά και κεντρικά! Δύο ξεχωριστά έργα που καλύπτουν διαφορετικό πελατολόγιο και ανάγκες.

Τα έργα προγραμματίζονται να παραδοθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η ομάδα των έργων  πλαισιώνεται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου, ενώ όπως κάθε φορά επιλέχτηκαν τα ποιοτικότερα και αποτελεσματικότερα υλικά της αγοράς, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες πρακτικές.

MackenzyViewResidences

DrosiaGardensResidences

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή καιστέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

 

Send this to a friend