Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Red Friday: 1000 ακίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς από την Altamira Real Estate!
Red Friday: 1000 ακίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς από την Altamira Real Estate!

Red Friday: 1000 ακίνητα σε ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς από την Altamira Real Estate!

  • Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ακινήτων της κυπριακής αγοράς επέστρεψε και παρουσιάζει πραγματικές ευκαιρίες στις καλύτερες τιμές
  • Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022

Οι ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλες για να περιμένεις μέχρι το BlackFriday, γι’ αυτό η Altamira Real Estate παρουσιάζει και φέτος το Red Friday! Τη μεγαλύτερη εκστρατεία της κυπριακής αγοράς ακινήτων η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός, και επιστρέφει για τρίτη διαδοχική χρονιάμε ακόμη πιο εντυπωσιακές προσφορές, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Το φεστιβάλ ακινήτων της Altamira Real Estate σπάει κάθε ρεκόρ και περιλαμβάνει 1000 πραγματικές ευκαιρίες σε επιλεγμένα τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς που μπορεί να εντοπίσεικανείς στην αγορά.

Από την 1ηΝοεμβρίου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το κοινό μπορεί να εντοπίσει την ευκαιρία εκείνη που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του, μέσωτης ιστοσελίδας της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, και να επιλέξειμοναδικά οικιστικά οικόπεδα, επιλεγμένα οικιστικά χωράφια, προνομιούχα αγροτεμάχια και τεμάχια κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ]

Τα επιλεγμένα ακίνητα διατίθενται σε πραγματικές τιμές προσφοράς και είναι έτοιμα για ανάπτυξη, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίησή τους. Απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται είτε για ανέγερση μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, είτε για μελλοντική επενδυτική αξιοποίηση, όσοκαι σε επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και τα ανοίγματα προσφορών θα γίνονται κάθε Τρίτη μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Happy Red Friday με πραγματικές ευκαιρίες!

Send this to a friend