Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ, σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην Ελλάδα (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ, σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην Ελλάδα (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Φαβορί η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ, σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην Ελλάδα (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Πολλές ομάδες θέλουν να κλείσουν με νίκη το τελευταίο ματς πριν από την διακοπή του ενός μήνα ελέω… Μουντιάλ. Στα δικά μας αρχικά η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση και στο δεύτερο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί κόντρα στην Δόξα μέσα στην Περιστερώνα. Σούπερ ντέρμπι έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το ενδιαφέρον στρέφεται προς Ιταλία μεριά αφού στο μενού υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η πρωτοπόρος Αταλάντα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ίντερ και η «λαβωμένη» Γιουβέντους θα φιλοξενήσει την Λάτσιο.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Κυριακής και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo» φυσικά,  που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά σαν το σπίτι σας…

ΑΕΚ-ΑΕΛ (17:00)

Την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει η ΑΕΚ για να μειώσει την διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Οι Λαρνακείς βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση κυρίως μετά και την πρόκριση τους στους «32» του Κόνφερενς Λιγκ. Το έργο τους απέναντι στην ΑΕΛ όμως δεν θα είναι εύκολο. Είναι το φαβορί αλλά για να κερδίσουν θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Πάφο αλλά είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά στον οποιοδήποτε. Η νίκη της ΑΕΚ στην «ΒοοkieCo» προσφέρεται στο 1.90 και είναι καλή τιμή. Ψηλό και το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία για όσους προβλέπουν ότι η ΑΕΛ δεν θα ηττηθεί στην Αρένα. Ένα καλό ποντάρισμα θα ήταν και το under 2,5 γκολ του αγώνα που προσφέρεται στο 1.70…

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές αναλυτικά.

Ολυμπιακός Πειραιώς-ΑΕΚ Αθηνών (19:30)

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνεται θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και θέλουν να μην αφήσουν και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σε περίπτωση νίκης μειώνουν στον ένα βαθμό την διαφορά τους από την αποψινή αντίπαλο τους. Από την άλλη η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στοχεύει στο διπλό που θα αυξήσει την διαφορά στους επτά βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους» και θα τους θέσουν και ουσιαστικά νοκ-άουτ για τον φετινό τίτλο. Λόγω έδρας ο Ολυμπιακός στην «ΒοοkieCo» είναι το φαβορί με απόδοση 2.08. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 3.16 και το διπλό της ΑΕΚ στο 3.30 περίπου. Δεν αποκλείεται και σε αυτό το ντέρμπι να έχουμε 2-3 γκολ στο παιχνίδι με την τιμή αυτού του πονταρίσματος να είναι στο 1.92.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις επιλογές αναλυτικά.

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους…

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε αρχικά στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει, ακολούθως στο παιχνίδι και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς, είτε παρολί είτε και μονά αποδεκτά! 

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend