Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ανοικτό ματς στο Παραλίμνι, καίγεται για νίκη ο Απόλλωνας και η ματσάρα στην Πρέμιερ Λιγκ (Αναλύσεις, προτάσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Ανοικτό ματς στο Παραλίμνι, καίγεται για νίκη ο Απόλλωνας και η ματσάρα στην Πρέμιερ Λιγκ (Αναλύσεις, προτάσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Ανοικτό ματς στο Παραλίμνι, καίγεται για νίκη ο Απόλλωνας και η ματσάρα στην Πρέμιερ Λιγκ (Αναλύσεις, προτάσεις και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι υποχρεώσεις των ομάδων (σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα, με εξαίρεση το κυπριακό) πριν από την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Πλούσια η αγωνιστική δράση και απόψε. Στα δικά μας συνεχίζεται η 11η Αγωνιστική με άλλες δύο αναμετρήσεις. Η Ένωση θα υποδεχθεί την Καρμιώτισσα και ο «πληγωμένος» Απόλλωνας τον Ακρίτα. Στον υπόλοιπο κόσμο τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πρέμιερ Λιγκ όπου η αναγεννημένη Νιουκάστλ θα φιλοξενήσει την Τσέλσι. Πατήστε ΕΔΩ. 

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo» φυσικά,  που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά σαν το σπίτι σας…

Ένωση-Καρμιώτισσα (17:00)

Πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για παραμονή. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έριξαν χρήμα την φετινή σεζόν και οι γηπεδούχοι να έχουν τον χαμηλότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας, αλλά τα λεφτά όπως γνωρίζετε δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Oι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τους στην βαθμολογία και οι φιλοξενούμενοι για να έχει αξία ο βαθμός που πανηγύρισαν προ ημερών με τον πρωταθλητή Απόλλωνα θα πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουν στο αποψινό παιχνίδι αν και στόχος τους είναι το διπλό για να ξεφύγουν… ακόμα περισσότερο. Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην «ΒοοkieCo». 2.30 πληρώνει η νίκη της Ένωσης και 3.10 η νίκη της Καρμιώτισσας. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 3.20. Ύπουλο στοιχηματικά παιχνίδι και εάν κρατούσαμε κάτι θα ήταν το 2-3 γκολ του αγώνα στο 1.90.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα.

Απόλλωνας-Ακρίτας (19:00)

Ξέχασε τι πάει να πει νίκη ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα και το μάρμαρο των κακών αποτελεσμάτων πλήρωσε ο προπονητής της ομάδας Νταβίντ Καταλά που αποχώρησε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα. Στην αποψινή αναμέτρηση θα κοουτσάρει την ομάδα ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ισπανού Κωνσταντίνος Μακρίδης που δεν αποκλείεται να γίνει και μόνιμος… Δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη για τους γηπεδούχους. Θεωρούμε ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά και εάν παρουσιαστούν σοβαροί δεν νομίζουμε αντιμετωπίσουν προβλήματα κόντρα στον Ακρίτα που όσο πάει περισσότερο απογοητεύει με τις παρουσίες του. Χαμηλό το 1.30 για νίκη του Απόλλωνα, που θα μπορούσε να συνδυαστεί στην «ΒοοkieCo» με το under 4,5 γκολ του αγώνα που ανεβαίνει στο 1.60 περίιπου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα.

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο η “ΒοοkieCo” προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους… 

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε αρχικά στο πρωτάθλημα που σας ενδιαφέρει, ακολούθως στο παιχνίδι και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς, είτε παρολί είτε και μονά αποδεκτά! 

Κύπρος

Σούπερ Λιγκ

Πρέμιερ Λιγκ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Σερί Α

Μπουντεσλίγκα

Λιγκ 1

Ερεντιβίζιε

Πριμέιρα Λίγκα

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend