Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Αυτοί είναι οι δυο νέοι προορισμοί της Cyprus Airways από τη Λάρνακα
Αυτοί είναι οι δυο νέοι προορισμοί της Cyprus Airways από τη Λάρνακα

Αυτοί είναι οι δυο νέοι προορισμοί της Cyprus Airways από τη Λάρνακα

Την έναρξη τακτικών πτήσεων από τη Λάρνακα προς Παρίσι και Ρώμη ανακοίνωσε από το World Travel Market του Λονδίνου η Cyprus Airways.

«Είχαμε πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες, το καλοκαίρι ήταν πολύ καλό και πλέον κοιτάμε προς το χειμώνα. Είμαστε πολύ ευτυχείς να ανακοινώσουμε δύο νέες διαδρομές αυτόν το Δεκέμβρη από τη Λάρνακα. Θα πετάμε στο Παρίσι – αυτό θα αρχίσει στις 16 Δεκεμβρίου, και λίγες ημέρες αργότερα θα αρχίσουμε να πετάμε στη Ρώμη», δήλωσε στο ΚΥΠΕ από το κυπριακό περίπτερο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου ο διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, Πολ Σις.

Όπως πρόσθεσε, οι πτήσεις προς το Παρίσι θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και προς τη Ρώμη δύο φορές την εβδομάδα. «Έτσι λοιπόν συνδέουμε τη Λάρνακα με τους κύριους κόμβους της Ευρώπης», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. Σις ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση του πλήρως διαδικτυακού tour operator της εταιρείας, με την ονομασία Cyprus Airways Holidays.

«Προσφέρει αποκλειστικά πακέτα διακοπών με τη Cyprus Airways στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο, αλλά και σε ξενοδοχεία όπου πετάμε στο εξωτερικό. Δηλαδή μπορεί κανείς από την Κύπρο να κλείσει διακοπές στη Ρώμη, στο Παρίσι, στους νέους προορισμούς και σε όλους τους υπάρχοντες προορισμούς», είπε.

Αναφορικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η εικόνα για τον τουρισμό μετά από την πανδημία, ο Πολ Σις σημείωσε: «Η Κύπρος είναι ασφαλώς ένας ιδιαίτερος προορισμός, καθώς χρειάστηκε να επανεφεύρουμε τον τουρισμό με την κατάσταση με την COVID-19. Και ας είμαστε ειλικρινείς, η γεωπολιτική κατάσταση το έκανε ακόμα δυσκολότερο. Για τη Cyprus Airways είχε μεγάλο αντίκτυπο. Καταφέραμε να το υπερβούμε αυτό και νομίζω ότι ως νησί επανεφευρίσκουμε τον τουρισμό και η Cyprus Airways είναι πραγματικό κομμάτι αυτού», κατέληξε.

Send this to a friend