Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μιχαηλίδης: “Αν έγινε διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτός που το έκανε όχι φυλακή να πάει αλλά στον πάτο του Ιονίου πελάγους”
Μιχαηλίδης: “Αν έγινε διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτός που το έκανε όχι φυλακή να πάει αλλά στον πάτο του Ιονίου πελάγους”

Μιχαηλίδης: “Αν έγινε διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτός που το έκανε όχι φυλακή να πάει αλλά στον πάτο του Ιονίου πελάγους”

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο Λεμεσού σε δηλώσεις του στο Supersport Fm 104.0.

Από τα 30 εκ. να πάμε στα 40 εκ. δικαιολογείται; “Έχουμε μηχανικό εντιμότατο και αυστηρότατο που μαζί υπογράφουν κάθε αίτημα που πάει στην κεντρική επιτροπή. Οπότε δικαιολογείται κάθε σεντ”.

“Δεν δέχομαι να μου λένε πόσα φάγατε; Είναι δημόσιο χρήμα και είναι ιερό. Όμως όχι να ανοίγει οποιοσδήποτε το στόμα του και να λέει “Τα φάγατε”. Εγώ δεν το ανέχομαι. Ηρέμισε όμως αυτή η κατάσταση και δεν θέλω να δώσω συνέχεια”.

Για το πότε θα παραληφθεί το νέο γήπεδο… “Το γήπεδο το παραλαμβάνουμε σταδιακά. Βλέπουμε να υπάρχει μια συνεχής δραστηριότητα παράδοσης και παραλαβής. Η τελική παραλαβή υπολόγιζα να γίνει μέσα Νοεμβρίου. Θεωρώ ότι είναι θέμα ημερών”.

Για τη συμφωνία διαχείρισης… “Η συμφωνία διαχείρισης να μην μπαίνει μπροστά. Η συμφωνία είναι έτοιμη. Είναι θέμα ημερών να υπογραφεί. Όταν ρωτήθηκα από τους βουλευτές τους είπα είμαστε έτοιμοι για υπογραφή. Ανεξαρτήτως της έγκρισης της Ευρωπαϊκής επιτροπής είμαστε έτοιμοι και θα υπογράψουμε”.

“Η υπογραφή θα πέσει. Πήρε πολύ χρόνο. Κάναμε πολύ διαβούλευση με όλες τις υπηρεσίες και τα σωματεία. Χάσαμε χρόνια από τη ζωή μας για αυτό το τελικό κείμενο. Αν και αν θέλετε τη γνώμη μου αυτά θα έπρεπε να ήταν έτοιμα από πριν. Είμαστε στο παρά ένα”.

Για τα πιστοποιητικά… “Αδιέξοδο υπήρχε πριν από κάποιους μήνες, τώρα είμαστε πάρα πολύ κοντά. Το θέμα των πιστοποιητικών είναι μια πραγματικότητα, όλες οι υπηρεσίες του κράτους γίνεται ένα συντονισμός για να δοθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Άμα δεν μπορούμε με αυτό το έργο να επισπεύσουμε τα πιστοποιητικά δεν θα γίνει κανένα έργο στην Κύπρο”.

“Αμισθί, αμισθί, αμισθί το τονίζω αμισθί είμαι πρόεδρος του ΚΟΑ. Είναι θέση προσφοράς. Χαίρομαι που μου την έδωσε ο πρόεδρος και θα την τιμήσω μέχρι τέλους”

“Το γήπεδο είναι ένα στολίδι για τη Λεμεσό, την Κύπρο, τον αθλητισμό. Δημιουργήθηκε μια βιομηχανία αντίθεσης με κάποια λάθη που έγιναν από όλους και φαίνεται ως σαν να και είναι βάρος αυτό το γήπεδο. Αν έγινε διασπάθιση δημοσίου χρήματος αυτός που το έκανε όχι φυλακή να πάει αλλά στον πάτο του Ιονίου πελάγους!”

 

Send this to a friend