Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Στην Ευρώπη γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη”
Δημητρίου: “Στην Ευρώπη γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη”

Δημητρίου: “Στην Ευρώπη γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη”

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για την ιστορική πρόκριση στα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ: «Πλατιά χαμόγελα. Καταφέραμε έστω και με καρδιοχτύπια να γράψουμε ιστορία και έχουμε τη δυνατότητα να γράψουμε και άλλες σελίδες στη συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενο που αυτό το ευρωπαϊκό οδοιπορικό συνεχίζεται στα νοκ άουτ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ένα ταξίδι που άρχισε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ήταν δεδομένη η παρουσία μας σε ομίλους. Τώρα με την Ρεν θα παίξουμε χωρίς άγχος, και θα πάμε στη Γαλλία να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι 12 παιχνίδιa περισσότερα από τις πλείστες από τις προπορευόμενες ομάδες. Είναι μεγάλος αριθμός, εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Και τη διάκριση στην Ευρώπη γιατί τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Το τι πετύχαμε μέχρι τώρα είναι θετικό ότι το καταφέραμε μια εικόνα με γεμάτο γήπεδο απέναντι σε ομάδες σε σύγκριση με τις δικές μας, μεγαθήρια. Σε όλα μας τα παιχνίδια είμασταν ανταγωνιστικοί και θέλουμε να έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες. Ήταν σημαντικό παράσημο τα λόγια ενός ξεχωριστού προπονητή όπως ο Μιρτσέα Λουτσέσκου που είπε τα καλύτερα και για την ομάδα και για το γήπεδο».

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσα: «Καταφέραμε από ένα σημείο και μετά να επανερχόμαστε άμεσα και πνευματικά μετά από ένα ευρωπαϊκό. Χθες μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ, κόπηκαν τα πόδια του αντιπάλου. Ήρθε και το δεύτερο γκολ… Έκανε προσπάθεια η Καρμιώτισσα, όμως δεν χαλαρώσαμε και στο τέλος πήραμε μια ευρεία νίκη με 4-0. Συμφωνώ ότι είναι βαρύ το σκορ για τον αντίπαλο.

Εμείς πήραμε τη νίκη, πήραμε αυτοπεποιήθηση και πάμε στο ευρωπαϊκό με την Ρεν για να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να επιστρέψουμε για να παίξουμε εκτός με τον Ακρίτα με στόχο να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Send this to a friend