Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Συγκινεί ο Κύπριος ποδηλάτης: Τυχερός που διαγνώστηκα με καρκίνο θυρεοειδούς
Συγκινεί ο Κύπριος ποδηλάτης: Τυχερός που διαγνώστηκα με καρκίνο θυρεοειδούς

Συγκινεί ο Κύπριος ποδηλάτης: Τυχερός που διαγνώστηκα με καρκίνο θυρεοειδούς

Μια ανθρωπιστική ποδηλατική πορεία έκανε ο Αλέξανδρος Αγρότης το περασμένο Σαββατοκύριακο διανύοντας περιμετρικά την Κύπρο μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Αλέξανδρος ανέφερε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε σε σημείο που ξεπέρασε τον στόχο κατά 300%.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την ποδηλατική του πορεία για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον καρκίνο του θυροειδούς, ένα είδος καρκίνου που όπως λέει έπασχε και ο ίδιος και κατάφερε να νικήσει. «Σήμερα είμαι μια χαρά. Ήμουν τυχερός που διαγνώστηκα με καρκίνο του θυρεοειδούς. Αν είχαν να διαλέξω κάποιο είδος καρκίνου θα επέλεγα αυτόν λόγω του ότι είναι εντελώς θεραπεύσιμος».

Σημείωσε επίσης ότι παρόλο που στην μητέρα του δεν άρεσε τόσο η ιδέα, σιγά σιγά με τον πατέρα του την έπεισαν ότι είναι για καλό σκοπό και ότι θα είναι ασφαλής και τον υποστήριξαν σε αυτό το εγχείρημα.

Τέλος, ανέφερε ότι εδώ και 10 χρόνια κάνει πρωταθλητισμό, φέτος πήρε μεταγραφή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Πρώτη φορά ένας Κύπριος άνδρας έφτασε σε τέτοιου επιπέδου ομάδα.

Δείτε την συζήτηση εδώ: 

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend