Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η Πρόεδρος της Europa Donna ευχαριστεί τον βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου για την στήριξη
Η Πρόεδρος της Europa Donna ευχαριστεί τον βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου για την στήριξη

Η Πρόεδρος της Europa Donna ευχαριστεί τον βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου για την στήριξη

Μια τεράστια προσπάθεια καρποφορεί προκειμένου οι καρκινοπαθείς να κερδίσουν το δικαίωμα στη λήθη.

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ανδρέας Αποστόλου μέσα από την προσωπική του σελίδα χαιρετίζει την απόφαση για την συμφωνία του Υπουργείου Υγείας με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε ανάρτησή του, ο Ανδρέας Αποστόλου ευχαριστεί θερμά όσοι συνέβαλαν ώστε το θέμα να πάρει την σωστή κατεύθυνση.

Ανάρτηση

Οι καρκινοπαθείς στην Κύπρο σήμερα έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για να κερδίσουν το δικαίωμα στη λήθη. Την απρόσκοπτη πρόσβαση σε ασφαλιστική κάλυψη ζωής για τις ανάγκες δανειοδότησης.

Η συμφωνία του Υπουργείου Υγείας με τις ασφαλιστικές εταιρείες που θα έχει ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2023 ανοίγει το δρόμο για τον τερματισμό μιας μεγάλης αδικίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μιχάλης Χατζηπαντέλα – Michael Hadjipantela – Minister of Health , τους εκπροσώπους της EUROPA DONNA CYPRUS Marios Charalambides και Mary Theoharous Perdiou και της Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου- ΟΣΑΚ πρώην ΠΟΣΠΦ Marios Kouloumas που μας εκπροσώπησαν σήμερα στον διάλογο και πέτυχαν αυτή την σπουδαία συμφωνία.

Προχωράμε με σταθερά βήματα. Στόχος και η νομοθετική κατοχύρωση αυτού του δικαιώματος το συντομότερο.

Η Πρόεδρος της Europa Donna, Μάιρη Θεοχάρους Περδίου, ευχαριστεί τον βουλευτή Ανδρέα Αποστόλου για την στήριξη του:

“Αντρέα μου η δύναμις σου δύναμη μας. Ήσουν έμπνευση για μας και η βοήθεια σου σημαντική. Ναι αυτός ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά.” εγραψε.

Όπως επίσης και ο εκτελεστικός διευθυντής της Europa Donna Cyprus Μάριος Χαραλαμπίδης ο οποίος έγραψε “Ανδρέα μου, κι εμείς σε ευχαριστούμε από καρδιάς που είσαι πάντοτε δίπλα μας. Προχωρούμε αποφασιστικά”.

Send this to a friend