Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο δήθεν «πρίγκιπας» – Θα αγόραζε κάβα στην Ξυλοφάγου
ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο δήθεν «πρίγκιπας» – Θα αγόραζε κάβα στην Ξυλοφάγου

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο δήθεν «πρίγκιπας» – Θα αγόραζε κάβα στην Ξυλοφάγου

Η Αστυνομία καταζητεί τον OSAGIE OSUNBOR, 42 ετών, από τη Νιγηρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, κλοπής τέχνασμα και πλαστοπροσωπίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Ιούλιο και Αύγουστο, του 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλεφώνου 23803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από 45χρονο, πριν από ένα μήνα περίπου, τον προσέγγισε άγνωστο πρόσωπο το οποίο του ανέφερε πως θα τον φέρει σε επαφή με τον Πρίγκιπα της Γκαμπόν, με το όνομα Χάρι, ο οποίος ενδιαφερόταν δήθεν να αγοράσει την κάβα του, έναντι του χρηματικού ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σε κάποια από τις συναντήσεις, με τον δήθεν πρίγκιπα, αυτός φέρεται να ανέφερε στον 45χρονο, ότι λόγω προβλημάτων σχετικά με την εξαγωγή των χρημάτων από τη χώρα του, τα χρήματα που θα του παρέδιδαν, είχαν χρωματιστεί με άσπρο χρώμα και μετά από κατάλληλη χημική επεξεργασία, θα επανέρχονταν στην αρχική τους μορφή. Στις 25/08/2022, σε συνάντηση που είχαν, ο 45χρονος τους παρέδωσε αρχικά το χρηματικό ποσό των 89.000 ευρώ, για τη δήθεν αποχρωματοποίηση του ενός εκατομμυρίου, ενώ σε κάποια στιγμή, ο δεύτερος ύποπτος, του ανέφερε πως θα μετέβαινε στη Λάρνακα, για να φέρει καινούργια χημικά για αποχρωματισμό των χαρτονομισμάτων. Έκτοτε οι δύο ύποπτοι εξαφανίστηκαν.

Send this to a friend