«Η Μελωδία της Ζωής» από τη Θεατρική Ομάδα Δεληθεάτρο στον Κόρνο (φώτο)
Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Μελωδία της Ζωής», του Μιχάλη Μιχαήλ, παρουσιάζει η Ερασιτεχνική Ομάδα Δεληθεάτρο της ΕΟΔ Κόρνου, στο πλαίσιο του 39ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ΘΟΚ 2026.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2026, στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του Δημοτικού Διαμερίσματος Κόρνου. Η προσέλευση του κοινού θα γίνεται μέχρι τις 5:45 μ.μ.
Τη συγγραφή του έργου υπογράφει ο Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σάββας Βορκάς. Η σκηνική επιμέλεια, τα κοστούμια και η κίνηση είναι της θεατρικής ομάδας, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει η Μελανή Μιχαήλ.
Στη διανομή συμμετέχουν οι Μιχάλης Μιχαήλ, Μελανή Μιχαήλ, Βαρβάρα Μιχαήλ, Χριστοφόρα Μιχαήλ και Θεοδοσία Μιχαήλ.
Η είσοδος έχει καθοριστεί στα €8 για τους ενήλικες και €5 για τα παιδιά.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 99521350.
Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Λευκάρων και άλλων τοπικών φορέων και χορηγών.








