Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Μονογιός, του Παύλου Λιασίδη στο Αμφιθέατρο του Προσφυγικού Συνοικισμού Κόρνου από το Δεληθέατρο
Ο Μονογιός, του Παύλου Λιασίδη στο Αμφιθέατρο του Προσφυγικού Συνοικισμού Κόρνου από το Δεληθέατρο

Ο Μονογιός, του Παύλου Λιασίδη στο Αμφιθέατρο του Προσφυγικού Συνοικισμού Κόρνου από το Δεληθέατρο

Το Δεληθέατρο θα ανεβάσει το θεατρικό έργο: Ο Μονογιός, του Παύλου Λιασίδη, πραγματοποιώντας δύο παραστάσεις στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο Προσφυγικού Συνοικισμού Κόρνου, ώρα 7:30μμ.

Το θεατρικό έργο Ο Μονογιός προβάλλει, από τη μια, τον λανθασμένο τρόπο διαπαιδαγώγησης ενός παιδιού από τη μητέρα του, και από τη  άλλη, την κατανόηση αλλά και την αυτογνωσία, εκ μέρους του παιδιού για τις λανθασμένες ενέργειές  του στο τέλος του έργου. Η μάνα δεν χαλάει ποτέ χατίρι του παιδιού, δεν το νουθετεί ορθά, δεν ακούει τις συμβουλές του άντρα της αλλά ούτε και τα παράπονα που κάνουν οι συγχωριανοί της για τις πράξεις του παιδιού της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το παιδί να αισθάνεται πως γίνεται πάντα το δικό του θέλημα, παρακούοντας ακόμα και τον δάσκαλό του. Έτσι, ο μονογιός, μεγαλώνοντας, κάνει μια σειρά από εγκληματικές πράξεις, με αποτέλεσμα να μπει και στη φυλακή. Όταν αποφυλακίζεται επιστρέφει στο σπίτι μετανοημένος, δηλώνοντας πως οι συμβουλές των γονιών, αλλά και η υπακοή των παιδιών, αποτελούν πρωταρχική  ενέργεια και μέλημα όλων μας.

Send this to a friend