Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σούπερ αουτσάϊντερ η Κύπρος στο Κόσοβο- Γιγαντομαχία στην Μπράγκα, κρίνεται η πρωτιά σε Κρακοβία και Όσλο (Πρόγραμμα, τιμές και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Σούπερ αουτσάϊντερ η Κύπρος στο Κόσοβο- Γιγαντομαχία στην Μπράγκα, κρίνεται η πρωτιά σε Κρακοβία και Όσλο (Πρόγραμμα, τιμές και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Σούπερ αουτσάϊντερ η Κύπρος στο Κόσοβο- Γιγαντομαχία στην Μπράγκα, κρίνεται η πρωτιά σε Κρακοβία και Όσλο (Πρόγραμμα, τιμές και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Μπορεί το βλέμμα στην τελευταία στροφή του Nations League να πέφτει στην αναμέτρηση της Εθνικής μας Ομάδας κόντρα στο Κόσοβο εκτός έδρας, ωστόσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον – με όλα τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 21:45.

Απολαμβάνουμε την βραδιά Nations League , συντροφιά με την «BookieCo». που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

ΚΟΣΟΒΟ-ΚΥΠΡΟΣ

Άλλη μια σημαντική αναμέτρηση απόψε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μετά την μεγάλη επιτυχία κόντρα στην Ελλάδα, οφείλουμε και απόψε να παρουσιαστούμε σοβαροί για να αποδράσουμε με το διπλό από το Κόσοβο με στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία και να αποφύγουμε τα μπαράζ. Αυτό φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από την Εθνική μας Ομάδα που πρέπει να πάρει αποτέλεσμα καλύτερο από την Βόρεια Ιρλανδία που παίζει εκτός έδρας με την Ελλάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να κάνουν αρχικά το καθήκον τους και ελπίζουμε η Ελλάδα να μας κάνει το «δώρο» κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία. Φαβορί στις αγορές στην «ΒοοkieCo» είναι το Κόσοβο που η νίκη του πληρώνει 1.60. Το διπλό των διεθνών μας 5.83 και η ισοπαλία 3.77.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου μας, όπως είπαμε και πιο πάνω η Ελλάδα υποδέχεται την Βόρεια Ιρλανδία. Αδιάφορη μεν, αλλά θέλει να κλείσει με νίκη το φετινό Nations League…

Στη League A και τον 2ο όμιλο, η Πορτογαλία υποδέχεται την Ισπανία στη Μπράγκα και της αρκεί να μην ηττηθεί προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά και να περάσει στην τελική τετράδα. Την ίδια ώρα, η Ελβετία φιλοξενεί την Τσεχία και της αρκεί επίσης να μην χάσει προκειμένου να σωθεί έναντι της ομάδας του Βατσλίκ.

Στη League B, η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία στην Κρακοβία και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να προσπεράσει τους Βρετανούς στην κορυφή του 1ου γκρουπ, ενώ ο αγώνας της Ιρλανδίας με την Αρμενία θα κρίνει στη σωτηρία – με τους Ιρλανδούς να βρίσκονται στο +1.

Στον 4ο όμιλο, το ντέρμπι της Νορβηγίας με τη Σερβία δίνει εισιτήριο για τη League A, με τους Σκανδιναβούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η ουραγός Σουηδία χρειάζεται νίκη πάση θυσία κόντρα στη Σλοβενία των Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ.

Τέλος, αδιάφορη βαθμολογικά είναι η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ισλανδία, για τον 2ο όμιλο.

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στον Όμιλο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

Α’ Κατηγορία

Πορτογαλία-Ισπανία

Ελβετία-Τσεχία

Β΄ Κατηγορία

Ουκρανία-Σκωτία

Ιρλανδία-Αρμενία

Νορβηγία-Σερβία

Σουηδία-Σλοβενία

Αλβανία-Ισλανδία

Γ΄Κατηγορία

Κόσοβο-Κύπρος

Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend