Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σούπερ ματς για την πρωτιά ανάμεσα σε Ουγγαρία-Ιταλία (Όλο το πρόγραμμα και οι αμέτρητες επιλογές στην “ΒookieCo”)
Σούπερ ματς για την πρωτιά ανάμεσα σε Ουγγαρία-Ιταλία (Όλο το πρόγραμμα και οι αμέτρητες επιλογές στην “ΒookieCo”)

Σούπερ ματς για την πρωτιά ανάμεσα σε Ουγγαρία-Ιταλία (Όλο το πρόγραμμα και οι αμέτρητες επιλογές στην “ΒookieCo”)

Υπό κανονικές συνθήκες το αποψινό Αγγλία-Γερμανία θα ήταν ένα ματς πρωτιάς στο Nations League, όμως αυτό θα συμβεί στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ιταλία! Μάχη για την παραμονή δίνει η Ρουμανία. Απολαμβάνουμε την βραδιά Nations League , συντροφιά με την «BookieCo». που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

Στην αναμέτρηση Ουγγαρία-Ιταλία, για την πρώτη κατηγορία του 3ου ομίλου, στρέφεται απόψε το ενδιαφέρον στο Nations League. Το ματς που θα κρίνει ποια από τις δύο θα πάει στο φάιναλ φορ. Η Ιταλία θέλει μόνο νίκη και θα ψάξει με πάθος το γκολ. Διαθέτει την ποιότητα και μπορεί να το πετύχει, ακόμα και χωρίς τον Ιμόμπιλε (ξανά). Στις αγορές στην «BookieCo», το διπλό των Ιταλών πληρώνει 2.03. Η ισοπαλία 3.28 και ο άσσος των Ούγγρων που εντυπωσιάζουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση 4.24. Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν σε όλα τους τα παιχνίδια στο φετινό Nations League. Το (G/G) προσφέρεται στο 2.09.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις αγορές της σούπερ αναμέτρησης.

Για τον ίδιο όμιλο υπάρχει και ο αγώνας Αγγλία-Γερμανία, όμως τα «τρία λιοντάρια» υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία και τα «πάντσερ» πραγματοποίησαν μία μέτρια πορεία στη διοργάνωση.

Το άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο «Stadionul Rapid-Giulesti», εκεί που η Ρουμανία υποδέχεται τη Βοσνία και χρειάζεται τη νίκη, ενώ την ίδια ώρα θα περιμένει η Φινλανδία να μην κερδίσει εκτός έδρας το Μαυροβούνιο.

Οι Ρουμάνοι είναι τελευταίοι στον 3ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, με έναν βαθμό λιγότερο από τους Φιλανδούς που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην κατηγορία.

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στον Όμιλο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

Α’ Κατηγορία-3ος Όμιλος

Αγγλία-Γερμανία 21:45

Ουγγαρία-Ιταλία 21:45

Β’ Κατηγορία-3ος Όμιλος

Μαυροβούνιο-Φινλανδία 21:45

Ρουμανία-Βοσνία 21:45

Γ’ Κατηγορία-4ος Όμιλος

Γιβραλτάρ-Γεωργία 21:45

Βόρεια Μακεδονία-Βουλγαρία 21:45

Δ’ Κατηγορία-2ος Όμιλος

Άγιος Μαρίνος-Εσθονία 21:45

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend