Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λάρνακα: Εκτεταμένη υπηρεσία λεωφορείων για το Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής
Λάρνακα: Εκτεταμένη υπηρεσία λεωφορείων για το Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής

Λάρνακα: Εκτεταμένη υπηρεσία λεωφορείων για το Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής

Εκτεταμένη θα είναι η υπηρεσία λεωφορείων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 30 μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρεται ότι «το Υπουργείο, σε συνεργασία με την εταιρεία Larnaca Public Transport, θα προσφέρει εκτεταμένη νυκτερινή υπηρεσία λεωφορείων της διαδρομής 425 (Σταθμός Λάρνακας – Παραλία Κ.Ο.Τ) μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ηλεκτρονικής Μουσικής».

Προστίθεται ότι «το Υπουργείο σε περιπτώσεις μεγάλων εκδηλώσεων, στις οποίες υπάρχει αθρόα προσέλευση κοινού, θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και την αύξηση της οδικής ασφάλειας, ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούνι».

Με τα μέτρα αυτά, αναφέρεται στην ανακοίνωση «το Υπουργείο Μεταφορών, συνεχίζει να προτείνει στους συμμετέχοντες να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο σπίτι και να χρησιμοποιούν τα λεωφορεία, τα οποία προσφέρουν πολύ συχνά δρομολόγια σε όλη την πόλη και επαρχία Λάρνακας».

Send this to a friend