Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Μισέλ Πλατινί επισκέφθηκε ξανά το… μουσείο του στην Μοσφιλωτή (δηλώσεις στο Larnakaonline)
Ο Μισέλ Πλατινί επισκέφθηκε ξανά το… μουσείο του στην Μοσφιλωτή (δηλώσεις στο Larnakaonline)

Ο Μισέλ Πλατινί επισκέφθηκε ξανά το… μουσείο του στην Μοσφιλωτή (δηλώσεις στο Larnakaonline)

Την τρίτη του επίσκεψη στο Μουσείο «Πλατίνι» του Φίλιππου Σταύρου στην Μοσφιλωτή πραγματοποίησε σήμερα ο παλαίμαχος αστέρας και πρώην πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί.

Συνοδευόμενος από τον Μάριο Λευκαρίτη επισκέφθηκε το μουσείο προς τιμή του για περίπου ένα δίωρο εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τον θαυμασμό του για όλα τα εκθέματα, ενώ υπέγραψε και πολλά αυτόγραφα.

«Ο κ. Πλατινί ήταν πολύ χαρούμενος γιατί σε ένα μικρό χωριό της Κύπρου έχει γίνει ένα μουσείο στο όνομα του. Έμεινε έκπληκτος γιατί πολύ μεγάλοι παίκτες δεν έχουν μουσείο και έχει ο ίδιος στην Κύπρο. Είναι η ζωή μου όλη εδώ είπε χαρακτηριστικά. Υπέγραψε μάλιστα 45 αυτόγραφα. Περάσαμε πολύ ωραία και θέλω να ευχαριστήσω και τον Μάριο Λευκαρίτη που είναι πάντα δίπλα στο μουσείο», σχολίασε μιλώντας στο Larnakaonline ο ιδιοκτήτης του μουσείου, Φίλιππος Σταύρου.

Η πρώτη επίσκεψη του Πλατινί ήταν στις 9 Οκτωβρίου του 2009 και οι υπόλοιπες δυο, τελείως συμπωματικά την ίδια ημερομηνία. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017 και 23 Σεπτεμβρίου του 2022.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από την παρουσία του Μισέλ Πλατινί στο μουσείο στην Μοσφιλωτή.

Πάνος Λάρκος

 

Send this to a friend