Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κύπρος-Ελλάδα: Ντεμπούτο Κετσπάγια με στόχο το κέρδος (Όλες οι στοιχηματικές επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Κύπρος-Ελλάδα: Ντεμπούτο Κετσπάγια με στόχο το κέρδος (Όλες οι στοιχηματικές επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Κύπρος-Ελλάδα: Ντεμπούτο Κετσπάγια με στόχο το κέρδος (Όλες οι στοιχηματικές επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει (21:45) την Ελλάδα στην ΑΕΚ Αρένα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League. Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να μην μείνει στην τελευταία θέση.

Η Εθνική μας, μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι ισόβαθμη με τη Β. Ιρλανδία στους δύο βαθμούς και θέλει απόψε επειγόντως βαθμολογικό όφελος για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Απολαμβάνουμε την σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής μας κόντρα στην αντίστοιχη της Ελλάδας, συντροφιά με την «BookieCo». που τα έχει όλα και στις υψηλότερες τιμές. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον…

ΚΥΠΡΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ (21:45)

Με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον Τιμούρ Κετσπάγια ο στόχος μας είναι η αποφυγή της ήττας από την Ελλάδα με ξεκάθαρο στόχο να μην τερματίσουμε στην τελευταία θέση στον όμιλο του Nations League. Υστερα από 4 αγωνιστικές είμαστε ισόβαθμοι με τη Βόρειο Ιρλανδία, με την οποία δίνουμε ουσιαστικά τη μάχη για την 3η θέση.

Στο συγκρότημα της Εθνικής Ελλάδας καλύτερα δεν γίνεται. Τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, μηδέν παθητικό και ήδη εξασφάλιση της πρωτιάς και της ανόδου κατηγορίας (στην β’ πλέον στο επόμενο Nations League). Με βάση και αυτά τα δεδομένα είναι δικαίως το φαβορί και στις αγορές στην “ΒοοkieCo” το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ. Το διπλό της Ελλάδας πληρώνει 1.69, η ισοπαλία 3.53 και η νίκη της Εθνικής μας βρίσκεται στο 5.17.

Για δική σας ευκολία και χρήση,  πατήστε στον Όμιλο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε και δείτε τις αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές που σας προσφέρει η «ΒοοkieCo» και στις υψηλότερες τιμές της αγοράς:

ΣΑΒΒΑΤΟ (24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

UEFA Nations League-League A

Τσεχία-Πορτογαλία (21:45)

Ισπανία-Ελβετία (21:45)

UEFA Nations League-League Β

Αρμενία-Ουκρανία (16:00)

Σκωτία-Ιρλανδία (21:45)

Ισραήλ-Αλβανία (21:45)

Σλοβενία-Νορβηγία (19:00)

Σερβία-Σουηδία (21:45)

UEFA Nations League-League C

Βόρεια Ιρλανδία-Κόσοβο (19:00)

Κύπρος-Ελλάδα (21:45)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

UEFA Nations League-League A

Αυστρία-Κροατία (21:45)

Δανία-Γαλλία (21:45)

Ολλανδία-Βέλγιο (21:45)

Ουαλία-Πολωνία (21:45)

UEFA Nations League-League C

Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν (19:00)

Σλοβακία-Λευκορωσία (19:00)

Νησιά Φαρόε-Τουρκία (21:45)

Λουξεμβούργο-Λιθουανία (21:45)

UEFA Nations League-League D

Ανδόρα-Λετονία (16:00)

Μολδαβία-Λιχτενστάιν (16:00)

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend