Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πιάσαμε πάτο – Άνανδρη επίθεση σε δημοσιογράφο που αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε σε κλινική (photos)
Πιάσαμε πάτο – Άνανδρη επίθεση σε δημοσιογράφο που αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε σε κλινική (photos)

Πιάσαμε πάτο – Άνανδρη επίθεση σε δημοσιογράφο που αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε σε κλινική (photos)

Ντροπή και αίσχος… Στην Κύπρο του 2022 συμβαίνουν και αυτά. Συνάδελφος που μετέδιδε το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για το σούπερ καπ στο φούτσαλ δέχθηκε καρέκλα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αιμορραγεί και να μεταφερθεί σε κλινική για ράμματα.

Κύριοι, αφού θέλουμε κάρτα φιλάθλου τότε βρείτε ΧΘΕΣ αυτούς που έκαναν ότι έκαναν. Αν δεν μπορείτε να την λειτουργήσετε σωστά να το κλείσετε το μαγαζάκι και να πάτε σπίτια σας.

Δείτε την ανάρτηση του συναδέλφου Πέτρου Πετρή;

Ντροπή, ντροπή, ντροπή… Να πέφτει καρέκλα στο κεφάλι συνάδελφου δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και να ματώνεται. Κανένας σεβασμός από οπαδούς, αλλά ακόμη και από παράγοντες σε τελικό σούπερ καπ, ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια. Η καρέκλα που έπεσε στα πόδια μου προηγουμένως κατά τη διάρκεια συνέντευξης, προφανώς και δεν ήταν τίποτα. Για ποτήρια και μπουκάλες, ούτε καν λόγος. Οι αστυνομικοί, απλά παρατεταγμένοι και να παρακολουθούν. Στη συνέχεια, να μεταφερόμαστε μόνοι στο πλησιέστερο Νοσοκομείο, αφού ούτε καν ασθενοφόρο δεν υπήρχε ή τουλάχιστον δεν μας προσφέρθηκε. Δυο γάζες από το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου στον συνάδελφο, είπαν πως είναι εντάξει. Σεβασμός, κύριοι, αν έχετε λίγο ίχνος ανθρωπιάς. Ξανά ΝΤΡΟΠΗ!

 

Send this to a friend