Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας επηρεάζουν την κυκλοφορία
Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας επηρεάζουν την κυκλοφορία

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας επηρεάζουν την κυκλοφορία

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/9/2022 – 6/10/2022 (εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής) από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α2 με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Λευκωσία (από την έξοδο Λυμπιών μέχρι την έξοδο προς Αγία Βαρβάρα).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του Αυτοκινητοδρόμου Α2 με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα είναι κλειστά και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μετατροπή της σε αμφίδρομη.


Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομους και συνήθεις δρόμους, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/9/2022 – 30/9//2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στους συνήθεις δρόμους του κόμβου Πύλας και της Αθηένου – Αραδίππου, καθώς και σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

(α)     Στους αυτοκινητόδρομους θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

(β)     Στους συνήθεις δρόμους θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 60μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα μεταφέρεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Send this to a friend