Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!
ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Η πρώτη φετινή διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες βρίσκει την Πάφο και τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η κούρσα μόλις ξεκίνησε, αλλά ήδη υπάρχουν ανατροπές στα προγνωστικά για τον επόμενο πρωταθλητή! Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο τέλος της διαδρομής; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan, αφού όσο πιο νωρίς ποντάρεις τόσο πιο υψηλές αποδόσεις θα βρεις για να αποκομίσεις μεγαλύτερα οφέλη!Μπορείς να προβλέψεις από τώρα ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα; Ο Stoiximan σου προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις στον επόμενο πρωταθλητή.

Και μετά από μόλις 4 αγωνιστικές υπάρχουν ανατροπές στις αποδόσεις! Πρώτο φαβορί για τον τίτλο θεωρείται πλέον ο Απόλλωνας με απόδοση 2.75 στον Stoiximan (είχε ξεκινήσει πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος ως δεύτερο φαβορί με απόδοση 3.75), με τον ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση με απόδοση 4.00 (είχε ξεκινήσει ως πρώτο φαβορί με απόδοση 3.00)!

Στο 7.50 η απόδοση για την Ανόρθωση (είχε μπει στη μάχη ως τέταρτο φαβορί με απόδοση 6.00), στο 8.50 για Ομόνοια (είχε ξεκινήσει ως τρίτο φαβορί στο 5.00) και Άρη (από το 15.00 πριν τη σέντρα), στο 15.00 για την Πάφο (είχε ξεκινήσει με απόδοση 40.00!) και στο 22.00 για την ΑΕΚ (είχε απόδοση 15.00 πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος)!

Από εκεί και πέρα μετά το άσχημα ξεκίνημά της η ΑΕΛ έχει απόδοση 500.00 (από το 50.00 πριν τη σέντρα), όπως και η Δόξα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι στο 750.00, ο Ακρίτας Χλώρακας στο 1500.00, η Καρμιώτισσα στο 2000.00, ενώ Ένωση και Ολυμπιακός έχουν απόδοση 2500.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις σ’ αυτό εδώ το λινκ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend