Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νεκρός νεαρός αξιωματικός των Βάσεων σε τροχαίο στη Δεκέλεια
Νεκρός νεαρός αξιωματικός των Βάσεων σε τροχαίο στη Δεκέλεια

Νεκρός νεαρός αξιωματικός των Βάσεων σε τροχαίο στη Δεκέλεια

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα νεαρό Βρετανό στρατιωτικό που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις. Σύμφωνα μ’ ενημέρωση από τον εκπρόσωπο τύπου των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9), όταν ο άτυχος στρατιωτικός ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου, πλησίον του Αστυνομικού Σταθμού Δεκέλειας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εμπλακεί σε δυστύχημα, αφού κτύπησε βίαια στο παρακείμενο παγκέτο του δρόμου.

Σύμφωνα πάντα με τις Βρετανικές Βάσεις, στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο. Οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων έχουν ήδη αρχίσει έρευνες, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ενώ έχει ενημερωθεί η οικογένειά του θύματος που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα ενδεχόμενο που διερευνάται είναι η αιτία του δυστυχήματος να οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. «Δεν θα ήταν σκόπιμο να σχολιάσουμε περαιτέρω ενόσω η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος βρίσκεται σ’ εξέλιξη», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων, οι οποίες απλά διευκρινίζουν ότι «κανείς άλλος δεν είχε εμπλοκή στο δυστύχημα».

Το όνομα του στρατιωτικού δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

 

Send this to a friend