Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Χριστοφόρου: “Δεν είναι λάθος που περνάει απαρατήρητο, χρειάζονται ξένοι στο VAR”
Χριστοφόρου: “Δεν είναι λάθος που περνάει απαρατήρητο, χρειάζονται ξένοι στο VAR”

Χριστοφόρου: “Δεν είναι λάθος που περνάει απαρατήρητο, χρειάζονται ξένοι στο VAR”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης έκανε δηλώσεις Super Sport για όλα τα θέματα αλλά και τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

Για τον Ακρίτα: «Με πιο καθαρό μυαλό θα αξιολογήσουμε όσα έγιναν. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, ειδικότερα στο γήπεδο μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν έγινε αυτό. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο χάθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες. Ο τερματοφύλακας του Ακρίτα έκανε εμφάνιση καριέρας. Η διακοπή μας δίνει τη δυνατότητα για μπόλικη δουλειά, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα και να εμφανίσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην επανέναρξη».

Για το πρωτάθλημα: «Οι παραδοσιακές δυνάμεις κάνουν γκέλες, διότι έχουν την πίεση του κόσμου, κάτι που δε συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν μετρούν τόσους φιλάθλους. Δεν έχουν άγχος και πολλοί από αυτούς ζουν το όνειρο τους. Το πρωτάθλημα δε διαφέρει από το παρελθόν, όμως οι λεγόμενες «μικρές» ομάδες έχουν αλλάξει το στάτους τους και κάνουν τη διαφορά».

Για Ουάρντα: «Δε θα σταθώ στην απόδοση κάποιου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα στο δεύτερο μέρος προσπάθησε, μέσα σε φάσεις ήταν και ο Αιγύπτιος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν καλές και κακές ημέρες. Τα «αστέρια» κρίνονται πιο αυστηρά και είναι θεμιτό αυτό. Η Ανόρθωση διαθέτει 2-3 παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Πάντως όλοι μαζί πρέπει να δουλεύουμε και να κρινόμαστε ως ομάδας».

Για το τέρμα του Κορέα: «Δεν ψάχναμε δικαιολογία. Η φάση αυτή ακυρώνεται ως οφσάιντ, το καρέ όμως σταμάτησε σε λάθος καρέ, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Δεν είναι λάθος που περνάει απαρατήρητο. Θα μπορούσαμε να έχουμε το προβάδισμα. Για εμάς είναι σοβαρό ζήτημα. Εμείς στηρίζουμε τους ντόπιους διαιτητές, όμως στο VAR δεν υπάρχει εμπειρία. Για ένα διάστημα χρειάζονται ξένοι διαιτητές στο νέο σύστημα, έτσι ώστε να μη γίνονται εγκλήματα. Οι φάσεις που τσεκάρουν κρίνουν αποτελέσματα».

Send this to a friend