Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ξυλοδαρμό ανήλικου μαθητή στη Λάρνακα διερευνά η Αστυνομία
Ξυλοδαρμό ανήλικου μαθητή στη Λάρνακα διερευνά η Αστυνομία

Ξυλοδαρμό ανήλικου μαθητή στη Λάρνακα διερευνά η Αστυνομία

Νέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικου μαθητή διερευνά η Αστυνομία, αυτή τη φορά στη Λάρνακα. Ο μαθητής, ο οποίος κατάγεται από το χωριό Τρούλλοι και φοιτά στο Γυμνάσιο Λιβαδιών, φέρεται να κτυπήθηκε από άλλους έξι μεγαλύτερους μαθητές ηλικίας 16 και 17 ετών, οι οποίοι φοιτούν σε άλλο σχολείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για νοσηλεία, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κτυπήματα στο κεφάλι, εκδορές και έχει σπασμένη μύτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον πατερά του παραπονούμενου.

Συγκεκριμένα το συμβάν εκτυλίχθηκε στους Τρούλλους, μόλις ο 14χρονος αποβιβάστηκε από το λεωφορείο που τον μετέφερε από το σχολείο του. Οι άλλοι μαθητές φαίνεται ότι τον ανέμεναν με αυτοκίνητο και μόλις ο ίδιος κατέβηκε από το λεωφορείο του επιτέθηκαν και τον κτυπήσαν μπροστά στα έντρομα μάτια άλλων μαθητών, με την δικαιολογία ότι την προηγούμενη μέρα ο 14χρονος είχε κάποια παρεξήγηση στο λεωφορείο με μαθήτρια, η οποία είναι ξαδέλφη ενός από τους εμπλεκόμενους. Σήμερα ο 14χρονος αισθανόταν ζαλάδες, γι’ αυτό δεν μετέβη στο σχολείο του.

Σήμερα το απόγευμα ο πατέρας του παραπονούμενου αναμένεται να μεταβεί στην αστυνομία για να δώσει λεπτομερείς καταθέσεις.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν και από άλλους γονείς και περαστικούς. Μάλιστα από έγκυρες μας πληροφορίες κατάθεση θα δώσει και γυναίκα που προσπάθησε να αποτρέψει τους νεαρούς να κτυπούν τον ανήλικο και απειλήθηκε ότι θα κτυπούσαν και την ίδια αν δεν έφευγε από το σημείο.

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό βίας που προβληματίζει την Αστυνομία και την κοινωνία γενικότερα.

Larnakaonline

Send this to a friend