Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό σε περιοχή της Λάρνακας χθες το βράδυ με γυναίκα που απειλούσε να πηδήξει από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας.

Οι διαπραγματευτές κατάφεραν να καθησυχάσουν την γυναίκα γύρω στις 21.00. Η ίδια φαίνεται πως βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για άγνωστους λόγους και απειλούσε να πηδήξει στο κενό από τον τον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας.

Χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της μεταφέρθηκε ασφαλές στο διαμέρισμά της.

Οι Αρχές κατάφεραν να κινητοποιήθουν άμεσα, αφού μέλη της Αστυνομίας, διαπραγματευτές καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχαν σπεύσει στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή.

 

Στις 19 Σεπτεμβρίου, γυναίκα ηλικίας 55 ετών, αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, σε κατηγορίες για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, εναντίον μελών συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Στη γυναίκα επιδόθηκε το κατηγορητήριο και το Δικαστήριο όρισε την 19 Σεπτεμβρίου, ως ημερομηνία κατά την οποία η 55χρονη θα απαντήσει στις κατηγορίες που θα της απαγγελθούν.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 21.30 της Δευτέρας 22 Αυγούστου, 20 περίπου, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τη Ρωσία συγκεντρώθηκαν σε περιοχή απέναντι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λάρνακα, με στόχο να πραγματοποιήσουν ειρηνική πομπή με αυτοκίνητα εντός της πόλης για να γιορτάσουν τη δημιουργία της ρωσικής σημαίας.

Ωστόσο πριν την έναρξη της αυτοκινητοπομπής στο σημείο μετέβη μια γυναίκα ηλικίας 55 ετών, η οποία κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωμένων, μιλώντας στη μητρική της γλώσσα.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον χώρο παρενέβηκαν και προχώρησαν στη σύλληψή της.

 

Χρηματικό πρόστιμο, βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας για 15 μέρες, επέβαλε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άνδρα ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου με 196 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σήμερα ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ το οποίο ο 33χρονος κατέβαλε άμεσα, 8 βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού του για 15 μέρες, αρχίζοντας από αύριο 24 Αυγούστου.

 

 

 

Send this to a friend