Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τον Σεπτέμβριο στο Δικαστήριο Λάρνακας η Ουκρανή που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ρώσους
Τον Σεπτέμβριο στο Δικαστήριο Λάρνακας η Ουκρανή που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ρώσους

Τον Σεπτέμβριο στο Δικαστήριο Λάρνακας η Ουκρανή που επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ρώσους

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Παραλίγο να συνέβαιναν παρατράγουδα σε ψεσινή συγκέντρωση Ρώσων υπηκόων στη Λάρνακα, όταν γυναίκα από την Ουκρανία επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον παρευρισκόμενων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν επεισόδια και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Α.Δ. Λάρνακας Χάρη Χατζηγιασεμή, στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας (22/8) περίπου 20 πρόσωπα από τη Ρωσία, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, συγκεντρώθηκαν σε ανοικτό οικόπεδο έναντι του Ιερού Ναού Φανερωμένης, με σκοπό να πραγματοποιήσουν ειρηνική πομπή με αυτοκίνητα εντός της πόλης για να γιορτάσουν τη δημιουργία της ρωσικής σημαίας.

Προτού, όμως, ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή, στο σημείο μετέβη γυναίκα, από την Ουκρανία, ηλικίας 55 χρόνων. Κρατούσε μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωθέντων, μιλώντας στην μητρική της γλώσσα.

Από τις κινήσεις της φαινόταν ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, με αποτέλεσμα να επέμβουν μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον χώρο και να την συλλάβουν.

Η 55χρονη οδηγήθηκε στο δικαστήριο και κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της κοινής επίθεσης, μεταφοράς μαχαιριού εκτός κατοικίας, μέθης, συμπεριφοράς που διασαλεύει την ειρήνη, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και πρόκλησης ανησυχίας.

Ποινή χάδι

—————–  

Σε μια άλλη εξέλιξη, στα μαλακά έπεσε 33χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος κυριολεκτικά «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, οδηγώντας το αυτοκίνητό του με 196 χιλιόμετρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο…

Παρόλα αυτά, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τού επέβαλε σήμερα (μόνο) χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, το οποίο ο 33χρονος κατέβαλε άμεσα.

Του επιβλήθηκαν, επίσης, οκτώ βαθμοί ποινής και του στερήθηκε η άδεια οδήγησης (μόνο) για 15 μέρες, αρχής γενομένης από τις 24 Αυγούστου.

 

 

 

Send this to a friend